Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Kielet / Swahili
Löytyi 1 kurssia
/

Swahili II – verkko-opetus

Paikka: Verkkokurssi
Kurssimaksu: 85,00€
Opettaja: Anna-Riitta Niemelä (Opettaja esittely)

Taso A1.2 

Tervetuloa opiskelemaan swahilia! Oletko opiskellut noin 1–2 vuoden ajan opistossa swahilia tai hankkinut osaamisesi muutoin? Tämä kurssi on sinulle. Jatkamme tutustumista swahilin kielen rakenteisiin ja kielialueen kulttuureihin sekä harjoittelemme kielen käyttöä arkipäivän tilanteissa. Kurssilla luemme tekstejä sekä teemme kuuntelu- ja keskusteluharjoituksia, jotta sanavarasto laajenee ja kommunikaatiotaidot paranevat.

Kurssin käytyäsi osaat asioida yksinkertaisella tasolla esimerkiksi postissa tai muissa virastossa. Osaat kirjoittaa lyhyen sähköpostin tai muun viestin esimerkiksi ystävällesi. Osaat kertoa itsestäsi lyhyesti. Lisäksi tunnistat ja erotat tekstistä yleispreensensin ja habituaalin sekä joitakin verbien johdannaismuotoja. Oppikirja: Aunio: Mambo vipi? Swahilin kielen alkeisoppikirja, kpl 10–12 sekä opettajan oma materiaali

Aihepiirit: sadut, asioimissanasto, itsestä kertominen, sähköpostin tai muun viestin kirjoittaminen

Rakenteet: verbien johdannaismuotoja, habituaali, refleksiivi, yleispreesens

Tämä kurssi toteutetaan verkko-opetuksena Zoomilla. Verkko-opetus on opettajajohtoista reaaliaikaista opetusta. Saat osallistumisohjeet ja linkin sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Muistathan antaa sähköpostiosoitteen ilmoittautuessasi. 

Tämä kurssi kuuluu kielikursseissa yleiskursseihin, joilla harjoitellaan kaikkia kielen osa-alueita: kuullun ja luetun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista. Usein käytetään oppikirjaa ja tehdään kotitehtäviä. Yleiskurssit etenevät tasolta toiselle ja pitkän tähtäimen periaatteella.

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
Ke 16:45-18:15