Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Opiskelijoille / Ohjeita opiskelijoille / Alennukset, lahjakortit ja opistosetelit

Alennukset, lahjakortit ja opintosetelit

Yleisesti alennuksista

Jos olet oikeutettu alennuksiin, ota yhteyttä asiakasneuvontaan ennen maksamista.

 • Alennus myönnetään aina kurssin normaalihinnasta.
 • Alennus ei koske mahdollista materiaalimaksun osuutta.
 • Alennuksia ei anneta takautuvasti eikä päällekkäisiä alennuksia myönnetä.
 • Alle 30 euron hintaisista kursseista ei myönnetä alennuksia.
 • Musiikin yksilöopetuksesta ei myönnetä alennusta.

Opintosetelit

Opisto hakee vuosittain opintoseteliavustusta Opetushallitukselta. Kursseille jaetaan rajoitettu määrä 50 euron arvoisia opintoseteleitä. Pienituloiset seniori-ikäiset (63+), eläkeläiset ja työttömät voivat saada 50 euron alennuksen yhdestä koko kauden mittaisesta, vähintään 50 euron hintaisesta kurssista.

Jos olet oikeutettu alennukseen, voit saada opintosetelin:

 1. Setlementtitalon infopisteen asiakasneuvonnasta, osoitteesta Sturenkatu 11.
 2. Sähköisesti lähettämällä meille sähköpostia (opisto@kalliola.fi). Jos anot seteliä sähköisesti lähetämme vastausviestin, mikäli seteli myönnetään.

Sinun tulee esittää asiakasneuvojalle henkilötodistus sekä eläkekortti tai todistus työttömyydestä. Jos haet seteliä sähköisesti, liitäthän viestiin kuvakaappauksen eläkekortistasi tai työttömyystodistuksestasi.

Edun voi käyttää vain yhteen kurssiin lukukauden aikana. Huomioithan, että opintosetelin arvo ja määrä vaihtelevat, emmekä voi taata opintosetelien saatavuutta kaikkina lukukausina.

Opintoseteleitä koskeviin kysymyksiin vastaamme opiston asiakasneuvonnassa. Olethan meihin yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää.

 

Lahjakortit

Opiston kursseille on saatavilla lahjakortteja. Lahjakortin voi ostaa ja lunastaa asioimalla opiston asiakasneuvonnassa osoitteessa Sturenkatu 11.

Työttömät, opiskelijat, varus- ja siviilipalvelusmiehet

 • Työttömille myönnetään 30% alennus, ellei kurssin kohdalla toisin mainita. Työttömyys todistetaan paperisen maksupäätöksen, Oma asiointi -palvelun paperitulosteen tai jommankumman sähköisen version avulla. Merkintä ilmoittautumislomakkeen kohtaan ”työtön” ei ole riittävä, vaan ota ensin yhteys asiakasneuvontaan alennuksen saamiseksi.
 • Opiskelijoille, varus- ja siviilipalvelusmiehille myönnetään 30%, ellei kurssin kohdalla toisin mainita. Opiskelija-, varusmies tai siviilipalvelusstatus todistetaan opiskelijakortilla tai muulla oppilaitoksen myöntämällä dokumentilla, varusmies-, tai siviilipalveluskortilla.

Alennuskortit, -setelit ja -sovellukset

 • Osan kursseista voi maksaa Smartum, TyKy- tai Virikeseteleillä, SmartumPay-sovelluksella, ePassilla, Tyky-Onlinella sekä Edenredillä. Kulttuurin maksuvälineitä voi käyttää kulttuurin, kuvataiteiden ja muotoilun, käsitöiden ja askartelun, ilmaisutaidon, musiikin sekä liikunnan ja tanssin kurssien maksamiseen. Liikunnan maksuvälineitä voi käyttää liikunnan ja tanssin kurssien maksamiseen. Verottajan päätöksen mukaan kulttuuri- tai liikuntaseteleillä ei voi maksaa kielikurssien, tietotekniikan, vauvaliikunnan eikä mindfulness- tai rentoutuskurssien opintomaksuja.
 • Tarkistathan asiakasneuvonnasta seteleiden soveltuvuuden kurssimaksusi maksamiseen.