Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Opettajat

Sami Salonen

Sami on espanjan opettaja. Sami opettaa alkeis-, jatko- ja mediaespanjan kursseja. Motto: ”Oppimista helpottaa, kun opiskelijan mielessä paistaa Espanjan aurinko, ja oppitunnilla on rento tunnelma.”

Verena Götsch

Verena Götsch opettaa Kalliolassa aamuista tanssi-improvisaatiota. Hän uskoo tanssin voimaan ja iloon ja haluaa jakaa näitä myös muille.

Kirsikka Mäkinen

Kirsikka Mäkinen opettaa Kalliolassa socatanssia. Kirsikalle on tärkeää jakaa socan kautta kulttuuritietoutta sekä lajin positiivisia arvoja: elämäniloa, yhteisöllisyyttä ja voimaantumista.

Kristiina Hohti

Olen Asahi Nordicin ohjaaja. Asahi on lempeää ja monipuolista suomalaista terveysliikuntaa, joka sopii kaikille sohvaperunasta himoliikkujaan. Asahista on sanottu: ”Jos aloitat sen harjoittamisen nyt, et kadu sitä 100-vuotiaana.”

I-Han Fu

My name is I-Han Fu, a Taiwanese-born Finnish-based musician who plays percussion, piano, and conducting. I teach cajon drumming in Kalliola Opisto since 2021. For more about me, you are welcome to my website: www.fuihanmusic.com

Pauliina Yliniitty

Pauliina Yliniitty on ammatiltaan kuvataiteilija, kalligrafi. Kalliolassa hän opettaa sekä perinteistä länsimaista kalligrafiaa että uusia erilaisia näkökulmia ja lähestymistapoja kalligrafiaan.