Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Opettajat
Emilia Linnavuori

Emilia Linnavuori

Olen Emilia, kuvataiteilija-taidepedagogi ja opetan Kalliolassa taidekursseja. Opetan kuvataiteen eri menetelmiä, kuten piirustusta, maalausta ja taidegrafiikkaa. Joillain kursseillani yhdistän muille taidealoille tyypillisiä luovia menetelmiä (esim. kirjoitusharjoitukset, liike ja kehollisuus) kuvataiteen tekniikoihin. Tämä auttaa osallistujaa löytämään tai vahvistamaan itselleen sopivia ilmaisumuotoja, laajentaa luovuuden käsitystä ja mahdollistaa opetuksessa mahdollisimman kokonaisvaltaisen lähestymistavan. Kursseillani on tärkeää, että tekemisen kynnys […]

Aino Jääskeläinen

Aino Jääskeläinen

Olen Aino Jääskeläinen, ekaluokkalaisen äiti ja kuvataiteilija. Kuvataitelijana olen kokeileva ja peloton, siis seuraan mielen johdetta ja katson mihin se vie. Pääasiassa työskentelen monotypian parissa, se on ainutkertainen painettu kuva. Olen tehnyt myös mm. veistoksia savesta. Olen opettanut vuosia taidegrafiikkaa ja kuvataidetta. Kalliolassa ohjaan  vauvojen värikylpyjä Arabian Kääntöpaikalla. Olen aika tuore värikylpyohjaaja ja opinnoissa esiin […]

Elise Donner-Valkola

Elise Donner-Valkola

Tekstiilitaiteilija (TaM) Elise opettaa Kalliolassa ryijyn ompelua ja suunnittelua, sekä makramee amppeleita ja taidetekstiilien tuftausta. Käsitöistä on tullut minulle sekä työ että harrastus. Kankaat ja langat ovat minulle jatkuva suunnittelun väline. Ne saavat sormissani uuden muodon ja nautin työskennellä runsaiden värien parissa. Kurssilla opit tekemään käsitöitä ja saat uusia ideoita. Pienestäkin käsityöstä voit olla iloinen, […]

Eevi Kilponen

Olen värikylpyohjaaja, taiteen perusopetuksen opettaja ja kuvataiteilija. Värikylvyissä parasta on ilo, yhdessäolo perheiden kanssa ja lasten oman työskentelyn seuraaminen värien parissa. Värikylpyjen lisäksi opetan kuvataidekoulussa. Taiteen lajeista minulle läheisimpiä ovat valokuvaus ja maalaaminen.

Anisa Sota

Anisa teaches Albanian language at Kalliola.

"I believe that my status as a teacher is defined not so much by the achievements or endeavors towards improvement, but from my love and passion for this profession, which on the other hand derive the positive attitude of mine and the persistence and patience to go through different tasks."

Mari Vakkilainen

Mari toimii Kalliolassa koulutuskoordinaattorin tehtävien lisäksi myös nykytanssin opettajana.

"Minulle tanssi on tärkein itseilmaisun keino. Se on minulle intuitiivista itseen tutustumista. Pohdin työssäni paljon liikelaatuja ja dynamiikka sekä pyrin tutustumaan kehon eri mahdollisuuksiin. Tunneillani on hyvä meininki. Mokata saa ja silloin on parasta taputtaa hyväntahtoisesti itseään selkään ja onnitella rohkeasta heittäytymisestä."

Tiia Anttila

Tiia opettaa Kalliolassa pilatesta, lempeää kehonhuoltoa sekä liikunnan verkkokursseja.

"Opettaminen on minulle mielekästä, sillä pidän ihmisten auttamisesta ja ryhmäliikuntatunnit tarjoavat siihen oivan mahdollisuuden. Liike on lääke, kuten sanotaan."

Chia-Fang Wu

Chia-Fang Wu (Ulla) opettaa Kalliolassa joogaa.

"I expect myself to share with more people the nice feelings that yoga brings to our mind & body and help people connect with own hearts in each class."