Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Opiskelijoille / Ohjeita opiskelijoille / Kulttuuri- ja liikuntaseteleillä maksaminen

Kulttuuri- ja liikuntaseteleillä maksaminen

Osan kursseista voi maksaa Smartum, TyKy- tai Virikeseteleillä, ePassilla, SmartumPay-, MyEdenred-sovelluksella, Tyky-Onlinella sekä Edenred-kortilla. Kulttuurin maksuvälineitä voi käyttää kulttuurin, kuvataiteiden ja muotoilun, käsitöiden ja askartelun, ilmaisutaidon, musiikin sekä liikunnan ja tanssin kurssien maksamiseen. Liikunnan maksuvälineitä voi käyttää ainoastaan liikunnan ja tanssin kurssien maksamiseen.

  • Verottajan päätöksen mukaan kulttuuri- tai liikuntaseteleillä ei voi maksaa kielikurssien, tietotekniikan, vauvaliikunnan eikä mindfulness- tai rentoutuskurssien opintomaksuja.
  • Kulttuurisetelit ovat henkilökohtaisia, eli niitä voi käyttää vain omien kurssien maksamisessa.

Smartum

Voit maksaa soveltuvan kurssin suoraan verkkokaupassa ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksu SmartumPay -sovelluksella:

  • Tarkista aina kurssin soveltuvuus asiakasneuvonnasta, ennen kuin maksat. Tee veloitus sovelluksessa toimipaikkaan ”Kalliolan kansalaisopisto”. Ilmoittautumisen jälkeen tehty maksu ei kohdistu kurssillesi automaattisesti, joten lähetä meille kuvakaappaus maksuvahvistuksesta sähköpostiin opisto@kalliola.fi.

Smartum-setelit:

  • Paperiset Smartum-setelit toimitetaan asiakasneuvontaan Setlementtitalolle asiakaspalvelun aukioloaikana. Jos et pääse paikalle aukioloaikana, sovi toimituksesta erikseen. Opisto ei vastaanota käteismaksuja, joten jos setelimaksu jää vajaaksi, loppuosa maksetaan kortilla tai verkkopankissa.

ePassi

Voit maksaa soveltuvan kurssin suoraan verkkokaupassa ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksu ilmoittautumisen jälkeen:

  • Ilmoita ePassi-tiliisi yhdistetty puhelinnumero ja summa, jonka haluat maksaa asiakasneuvontaan. Teemme veloituksen puolestasi. Huomaathan, että OmaRahaa ei voida veloittaa puhelinnumeron perusteella.

Eazybreak

  • Tarkista aina kurssin soveltuvuus asiakasneuvonnasta, ennen kuin maksat. Tee veloitus Eazybreak-sovelluksella kurssin mukaan toimipaikkaan ”Kalliolan kansalaisopisto kulttuuri” tai ”Kalliolan kansalaisopisto liikunta”. Sovelluksella tehty maksu ei kohdistu kurssillesi automaattisesti, joten lähetä meille kuvakaappaus maksuvahvistuksesta sähköpostiin opisto@kalliola.fi.

Edenred

  • Edenred-kortilla voit maksaa Setlementtitalolla opiston asiakasneuvonnan aukioloaikojen mukaisesti.
  • Sovellusmaksu: Tarkista aina kurssin soveltuvuus asiakasneuvonnasta, ennen kuin maksat. Tee veloitus MyEdenred-sovelluksella toimipaikkaan ”Kalliolan kansalaisopisto”. Sovelluksella tehty maksu ei kohdistu kurssillesi automaattisesti, joten lähetä meille kuvakaappaus maksuvahvistuksesta sähköpostiin opisto@kalliola.fi.