Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Kielet / Heprea
Löytyi 2 kurssia
/

Heprea VII

Paikka: Kalliola, luokka 1 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 91,00€
Opettaja: Mila Westerberg

Taso B1.1.

Hyvät perustiedot omaaville, paljon keskustelua ja ajankohtaisaiheita sekä oman tekstin tuottamista ja analyysia. Tavoitteena on ylläpitää ja kehittää monipuolisesti jo saavutettua kielitaitoa sekä laajentaa sanavarastoa niin että erilaiset ajankohtaiset aiheet, kuten esimerkiksi uutiset tulevat helpommin ymmärretyiksi. Lisäksi tavoitteena on osallistua aktiivisesti tunneilla uusien aihe-alueiden keskusteluun ja pienten esitelmien pitämiseen. Oppikirja: Chayat – Israeli – Kobliner: Hebrew from Scratch, part II kpl 1-4 s. 1–. Huom! Oppikirjaa ei ole tällä hetkellä saatavana Suomesta, sitä löytyy kuitenkin useista nettikirjakaupoista.

 Aihepiirit: Israelin ja kielen historiaa, erilaisia historiallisia kertomuksia ja esimerkiksi kibbutsien historiaa ja runoja. Runsaasti keskusteluharjoituksia sekä erityissanastoa, Israelin ja kielen historiaa, erilaisia ajankohtaisaiheita sekä kansantarinoita, runsaasti monipuolisia dialogeja.

Rakenteet: futuurin eri konjugaatiot, pitkät verbit ja passiivin käyttö, runsaasti eri prepositioita ja niiden liiteverbejä, monipuolisia tehtäviä, intransitiiviverbit sekä passiivin erityismuodot, possessiivisuffiksi ja monipuolisesti eri prepositioita ja niiden liiteverbejä.

Kevätlukukausi
24.01.2022 - 25.04.2022
Ma 17:00-18:30
/

Heprea, edistyneet

Paikka: Kalliola, luokka 5 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 91,00€
Opettaja: Mila Westerberg

Taso B1.2

Hyvät perustiedot omaaville, paljon keskustelua ja ajankohtaisaiheita sekä oman tekstin tuottamista ja analyysia. Tavoitteena ylläpitää ja kehittää monipuolisesti jo saavutettua kielitaitoa sekä laajentaa sanavarastoa niin että erilaiset ajankohtaiset aiheet, kuten esimerkiksi uutiset tulevat helpommin ymmärretyiksi. Lisäksi tavoitteena on osallistua aktiivisesti tunneilla uusien aihe-alueiden keskusteluun ja pienten esitelmien pitämiseen. Oppikirja: Chayat – Israeli – Kobliner: Hebrew from Scratch, part II kpl 6-8 s. 128–. Huom! Oppikirjaa ei ole tällä hetkellä saatavana Suomesta, sitä löytyy kuitenkin useista nettikirjakaupoista. 

Aihepiirit: Israelin ja heprean kielen kiinnostavaa historiaa ja kertomuksia ja esimerkiksi taidekoulujen ja yliopistojen ja kaupunkien historiaa. Runsaasti keskusteluharjoituksia sekä erityissanastoa, Israelin ja kielen historiaa, ajankohtaisaiheita sekä kansantarinoita, runsaasti monipuolisia dialogeja. 

Rakenteet: Lisää futuurin konjugaatioita, passiivin erityinen käyttö, runsaasti eri prepositioita ja niiden liiteverbejä, monipuolisia tehtäviä, intransitiiviverbit sekä passiivin erityismuodot, possessiivisuffiksi ja monipuolisesti eri prepositioita ja niiden liiteverbejä.

Huom! Osa kurssista järjestetään etäopetuksena ja osa lähiopetuksena.

Kevätlukukausi
25.01.2022 - 24.04.2022
Ti 17:00-18:30