Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Kielet / Kreikka
Löytyi 2 kurssia
/

Kreikan alkeiden kertaus

Paikka: Kalliola, luokka 6 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 93,00€
Opettaja: Evangelos Velentzas, FM

Tällä kurssilla tavoitteena on kerrata ja laajentaa kreikan kielitaitoa. Kurssi sopii kreikan alkeiskurssin käyneille tai vastaavat taidot osaaville. Harjoittelemme lukemista, tekstin- ja kuullun ymmärtämistä. Opit matkailijalle hyödyllistä sanastoa. Kirjoitat lyhyitä tekstejä ja harjoittelet kreikan puhumista lyhyissä keskusteluissa helpoissa arkitilanteissa, kuten matkustaessa tai ostoksilla. Opit kellon ajat ja ajan ilmaisuja. Kieliopista käymme läpi substantiivien yksikön ja monikon, nominatiivin ja akkusatiivin, numerot 100-10000, tyypillisimpien verbien taivutusta sekä paikan ilmaisuja ja pronomineja.

Oppikirja Ellinika A.

Tämä kurssi kuuluu kielikursseissa yleiskursseihin, joilla harjoitellaan kaikkia kielen osa-alueita: kuullun ja luetun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista. Usein käytetään oppikirjaa ja tehdään kotitehtäviä. Yleiskurssit etenevät tasolta toiselle ja pitkän tähtäimen periaatteella.

Syyslukukausi
16.09.2022 - 09.12.2022
Pe 16:30-18:00
/

Kreikka, keskustelu

Paikka: Kalliola, luokka 7 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 93,00€
Opettaja: Evangelos Velentzas, FM

Taitotaso B1
Natiiviopettajan vetämällä keskustelukurssilla opit puhumaan kreikkaa sujuvammin. Opiskelijat voivat itse ehdottaa aihealueita, joita käsitellään ajankohtaisten tekstien, pienten tarinoiden ja videoiden avulla. Halutessaan opiskelijat voivat myös pitää pieniä esityksiä omista aiheistaan. Tunneilla on rento ja kannustava ilmapiiri. Tervetuloa rohkeasti puhumaan kreikkaa!

Tämä kurssi on keskustelukurssi eli kurssilla keskitytään suullisen vuorovaikutuksen kehittämiseen, yleensä ilman oppikirjaa. Työskentelytavat tunneilla vaihtelevat ja usein opiskelijat voivat myös itse vaikuttaa keskusteltavien aiheiden valintaan. Opiskelun tavoitteena on parantaa kielen käytön varmuutta, sujuvuutta ja ääntämistä sekä sanastoa ja käyttökieltä, esim. mielipiteen ilmaisua ja ilmaisumuodon valintaa.

Syyslukukausi
15.09.2022 - 08.12.2022
To 18:35-20:05