Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Kielet / Kreikka
Löytyi 1 kurssia
/

Kreikka B1, keskitason keskustelu

Paikka: Kalliola, luokka 5 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 85,00€
Opettaja: Evangelos Velentzas, FM

Taso B1
Laajennamme sanavarastoa ja opimme puhumaan kreikkaa sujuvammin monipuolisista aiheista. Opiskelijat voivat itse ehdottaa aihealueita, joita käsitellään ajankohtaisten tekstien, pienten tarinoiden ja videoiden avulla. Halutessaan opiskelijat voivat myös pitää pieniä esityksiä. Tunneilla on rento ja kannustava ilmapiiri. 

Tervetuloa rohkeasti puhumaan kreikkaa!

Keskustelukursseilla keskitytään suullisenvuorovaikutuksen kehittämiseen, yleensä ilman oppikirjaa. Työskentelytavat tunneilla vaihtelevat ja usein opiskelijat voivat myös itse vaikuttaa keskusteltavien aiheiden valintaan. Opiskelun tavoitteena on parantaa kielen käytön varmuutta, sujuvuutta ja ääntämistä sekä sanastoa ja käyttökieltä, esim. mielipiteen ilmaisua ja ilmaisumuodon valintaa.

This course is a discussion course, which focuses on developing oral interaction, usually without a textbook. Working methods in class vary and often students can also influence the choice of topics to be discussed. The aim of the study is to improve the confidence, fluency and pronunciation of language use as well as vocabulary and language, e.g. expression of opinion and choice of form of expression.

Tutustu opettajaan: Evangelos Velentzas

2023-2024
01.08.2023 - 31.07.2024
To 18:35-20:05