Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Opettajat / Kielet

Terhi Lammi

Olen Terhi Lammi. Syyslukukaudella 2022 pidän Kalliolassa uutta lukupiiriä, jossa puhutaan suomen kielestä, sen menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudestakin. Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat keskustella kielestä ja kasvattaa kielitietouttaan hauskalla tavalla. Aiemmin olen työskennellyt muutamassa eri kansalaisopistossa Helsingin seudulla, mutta Kalliola on uusi työpaikka minulle. Olen opiskellut yliopistossa suomen kieltä, kielitiedettä ja useita eri […]

Sami Salonen

Sami on espanjan opettaja. Sami opettaa alkeis-, jatko- ja mediaespanjan kursseja. Motto: ”Oppimista helpottaa, kun opiskelijan mielessä paistaa Espanjan aurinko, ja oppitunnilla on rento tunnelma.”

Giovanni Ciet

Olen Italialainen, olen asunut suurimman osan ajasta Portugalissa, ja kävin peruskoulun Espanjassa. Koska olen kasvanut kolmikieliseksi, rakastan opiskella uusia kieliä ja vielä enemmän opettaa niitä. Olen nyt opettanut kuusi vuotta Suomessa ja opiskelen opettajaksi. Haluan tehdä opetuksesta rentouttavan ja hauskan kokemuksen, ja sellaisen ilmapiirin voit löytää oppitunnillani.

Kati-Annika Ansas

Kati-Annika Ansas on kirjailija, joka vetää Kalliolassa erilaisia luovan kirjoittamisen kursseja.

Dmitry Guzenko

Dmitry Guzenko on kotoisin Moskovasta ja opettaa Kalliolassa venäjää niin alkeistasolla kuin jatkotasollakin.

Kaarina Jumisko-Puzone

Kaarina Jumisko-Puzone opettaa italiaa ja latinaa. Kaarinan mielestä parasta opettamisessa on ihmisten kanssa oleminen ja vuorovaikutus. 

Anna-Riitta Niemelä

Anna-Riitta Niemelä opettaa Kalliolassa swahilin kieltä. Anna-Riitta uskoo, että kaikki voivat oppia kieliä, vaikka moni luuleekin olevansa huono kielissä.