Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Opettajat / Kielet

Anisa Sota

Anisa teaches Albanian language at Kalliola.

"I believe that my status as a teacher is defined not so much by the achievements or endeavors towards improvement, but from my love and passion for this profession, which on the other hand derive the positive attitude of mine and the persistence and patience to go through different tasks."

Sami Salonen

Sami opettaa Kalliolassa alkeis-, jatko- ja mediaespanjan kursseja.

"Oppimista helpottaa, kun opiskelijan mielessä paistaa Espanjan aurinko, ja oppitunnilla on rento tunnelma."

Dmitry Guzenko

Dmitry Guzenko opettaa Kalliolassa venäjää niin alkeistasolla kuin jatkotasollakin.

"Itse uskon siihen, että pitää kuunnella paljon, jos haluaa oppia kieltä. Ei riitä, että käy tunnilla ja tekee kotitehtävät, vaan pitää aktiivisesti vastaanottaa kieltä mahdollisimman paljon. Nykyään siihen on paljon mahdollisuuksia, kun netin kautta voi kuunnella mitä vain."

Kaarina Jumisko-Puzone

Kaarina opettaa Kalliolassa italiaa ja latinaa.

"Teemme tunneilla monipuolisesti kaikkea. Välillä katsotaan kieleen liittyviä videoita, joskus tuon mukana reseptejä, joita käännetään, ja silloin tällöin käännämme laulun sanoja ja laulamme yhdessä. Keskustellaan, ja kielioppi kulkee siinä sivussa. "

Anna-Riitta Niemelä

Anna-Riitta opettaa Kalliolassa swahilin kieltä.

"Opettamisessa parasta on vuorovaikutuksellisuus opiskelijoiden kanssa ja se, kun huomaa opiskelijoissa etenemistä ja oppimisen iloa. Olen viihtynyt Kalliolassa tosi hyvin. Opiskelijat ovat ihania ja osallistuvia. Suurin osa on todella kiinnostuneita ja innostuneita kielestä.  On myös mukavaa, että Kalliolan opistolla voi opiskella vähän harvinaisempiakin kieliä."