Suuntauduin tanssiin jo lapsena ja teini-iässä lapsuuden balettiopinnot vaihtuivat moderniin- ja jazztanssiin. 1980-luvun alussa hakeuduin opiskelemaan nykyiselle Amsterdamin taideyliopiston School for New Dance Development linjalle. Vuonna 2004 valmistuin tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston teatterikorkeakoulusta ja vuonna 2022 sain päätökseen tanssitaiteen tohtorin tutkintoni.
Olen joogaopettaja ja yrittäjä Outi Sirviö. Suurin ihastukseni joogalajien kirjossa on astangajooga, mutta olen erittäin kiinnostunut myös restoratiivisesta joogasta sekä kehon ja mielen hyvinvoinnista ylipäätään.
Vastaan Kalliolan Tallinnan joogamatkojen joogatuntien opetuksesta sekä opetan loppukeväästä 2023 perjantaisin piristävää päiväjoogaa.
I’m Chia-Fang Wu, from Taiwan and now residing in Finland with my cat. You can also call me Ulla, as it’s easier to be pronounced and remembered. I am a certified RYT-200 yoga teacher, a PhD student, and a practitioner in service industry. As an introvert person with social anxiety, it is yoga helps me to open up myself and embrace the warmth of the world.
Annika opettaa Kalliolan opistossa mm. joogaa, perheliikuntakursseja ja virkistävää aamujumppaa.
"Minulle on tärkeää tuoda iloa liikkuvasta kehosta ja luovuudesta osaksi erilaisten ihmisten arkea. Yhteisötanssi, tanssi-improvisaatio, kehotietoisuus ja somaattiset menetelmät ovat olleet tärkeä osa työtäni. Muita tärkeitä asioita työssä ovat olleet luonnon tuoma voima, liikeimprovisaatio, kunnioittava kosketus ja sellaisen ilmapiirin luominen, että oma ruumis on turvallinen koti, jossa elää."
Helena opettaa Kalliolassa joogaa, seniorikehonhuoltoa sekä liikunnan verkkokursseja.
"Joogan ja kehonhuollon opettamisessa mielenkiintoisinta on erilaisten opiskelijoiden ja ryhmien kohtaaminen. Vuorovaikutus erilaisten ryhmien kanssa inspiroi minua lukukaudesta toiseen. Tuntisuunnitelma elää jokaisen ryhmän kohdalla antaen opettamiseen aina uusia haasteita."
Jepa opettaa Kalliolassa joogaa.
"On palkitsevaa huomata, miten oppilaiden toiveissa alkavat kuulua heitä oikeasti omassa kehossaan ja liikkumisessaan askarruttavat seikat. Ja miten kysymykset muuttuvat, kun harjoituksen myötä oman kehon, liikkeen ja hengityksen hahmottaminen tarkentuu. Mutta ensin pitää saada vastaus ensimmäisiin akuutteihin kysymyksiin, oli niissä sitten kyse niskahartiaseudun kiristyksestä tai alaselän kipeytymisestä."