Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Opettajat / Musiikki

Silja Mäkinen

Silja Mäkinen on muusikko ja musiikkipedagogi, joka opettaa viulunsoittoa ja pop/jazz-laulua. Silja Mäkisen opetusfilosofia perustuu oppilaslähtöisyyteen ja positiivisuuteen. Hän uskoo, että kuka tahansa, taustastaan riippumatta, voi oppia soittamaan ja laulamaan.

Maria Sarmanto

Maria Sarmanto on laulaja ja laulunopettaja jolla on oma persoonallinen tyylinsä. Debyyttilevy Light of Love, Heikki Sarmannon sävellyksistä, ilmestyi vuonna 2017.  Marian vetämän laulukurssin opetus pohjautuu oopperalaulaja Valborg Werbeck-Svärdströmin ja Rudolf Steinerin yhteistyöstä syntyneeseen lauluäänen koulutustiehen.

Iida-Maria Ruusukallio

Olen Iida-Maria ja opetan Kalliolassa vauvamuskariryhmiä. Olen varhaiskasvatuksen opettaja, ja tällä hetkellä opiskelen musiikkipedagogiksi varhaisiän musiikkikasvatuksen ja taiteen soveltavan käytön ohjelmassa Metropoliassa. Rakastan sitä, miten musiikki tuo meitä lähemmäs toisiamme. On etuoikeus saada olla vauvojen ihmetyksen äärellä, kun musiikki ja sen laajat myönteiset vaikutukset alkavat avautua. Vauvamuskarissa lapsi saa oman turvallisen aikuisensa sylistä käsin lähestyä […]

Sonja Korkman

Sonja Korkman opettaa Kalliolassa Arjen laulu -ryhmää sekä yksinlaulua ryhmässä ja henkilökohtaisesti.