Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Opettajat / Liikunta

Tiia Anttila

Tiia opettaa Kalliolassa pilatesta, lempeää kehonhuoltoa sekä liikunnan verkkokursseja.

"Opettaminen on minulle mielekästä, sillä pidän ihmisten auttamisesta ja ryhmäliikuntatunnit tarjoavat siihen oivan mahdollisuuden. Liike on lääke, kuten sanotaan."

Kristiina Hohti

Kristiina opettaa Kalliolassa asahi terveysliikuntaa.

"Jos aloitat sen harjoittamisen nyt, et kadu sitä 100-vuotiaana."

Annika Sarvela

Annika opettaa Kalliolan opistossa mm. joogaa, perheliikuntakursseja ja virkistävää aamujumppaa.

"Minulle on tärkeää tuoda iloa liikkuvasta kehosta ja luovuudesta osaksi erilaisten ihmisten arkea. Yhteisötanssi, tanssi-improvisaatio, kehotietoisuus ja somaattiset menetelmät ovat olleet tärkeä osa työtäni. Muita tärkeitä asioita työssä ovat olleet luonnon tuoma voima, liikeimprovisaatio, kunnioittava kosketus ja sellaisen ilmapiirin luominen, että oma ruumis on turvallinen koti, jossa elää."

Jenni Blomqvist

Jenni opettaa Kalliolassa kuntonyrkkeilyä. "Itseltään saa vaatia, mutta pitää muistaa, että me olemme kaikki eri lähtökohdista. Aina ei myöskään pysty samaan kuin toisena päivänä. Toivon, että kaikilla olisi sellainen olo, että tänne voi tulla rohkeasti sellaisena kuin on."

Minna Määttä

Minna toimii Kalliolassa pilateksen, kehonhuollon ja afrotanssin opettajana.

"Pilates sopii kenelle tahansa. Se on kokonaisvaltainen metodi, joka harjoittaa yhtä aikaa liikkuvuutta, voimaa, keskittymistä, kehotietoisuutta, koordinaatiota ja kehon tukivoimaa. Minua viehättävät nämä pilateksen perusperiaatteet, sekä liikkeen ja hengityksen yhdistäminen."