Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Opettajat / Liikunta

Tiia Anttila

Olen tanssinopettaja (AMK) sekä pilates- ja ryhmäliikunnanohjaaja. Opetan Kalliolassa pilates- ja ryhmäliikuntatunteja sekä verkossa että livenä. Tulevaisuudessa ehkä myös tanssitunteja. Tanssin kautta pääsee ilmaisemaan itseään, liikuttamaan kehoaan ja fiilistelemään musiikkia. Pilates auttaa parantamaan ryhtiä ja kannatusta sekä ylläpitämään lihastasapainoa. Opettaminen on minulle mielekästä, sillä pidän ihmisten auttamisesta ja ryhmäliikuntatunnit tarjoavat siihen oivan mahdollisuuden. Liike on […]

Kristiina Hohti

Olen Asahi Nordicin ohjaaja. Asahi on lempeää ja monipuolista suomalaista terveysliikuntaa, joka sopii kaikille sohvaperunasta himoliikkujaan. Asahista on sanottu: ”Jos aloitat sen harjoittamisen nyt, et kadu sitä 100-vuotiaana.”

Annika Sarvela

Annika Sarvela opettaa Kalliolan opistossa mm. joogaa, perheliikuntakursseja ja virkistävää aamujumppaa.
Annikalle on tärkeää tuoda iloa liikkuvasta kehosta ja luovuudesta osaksi erilaisten ihmisten arkea.

Gabriele Goria

Gabriele on italialainen näyttelijä, teatteripedagogi ja Kung Fu -opettaja. Kalliolassa Gabriele toimii mediaatio-, taiji- ja kung fu -opettajana.

Jenni Blomqvist

Jenni Blomqvist on harrastanut kuntonyrkkeilyä, kilpanyrkkeilyä ja savatea, eli ranskalaista potkunyrkkeilyä. Kalliolassa Jenni opettaa kuntonyrkkeilyä.

Minna Määttä

Minna Määttä on tanssin opettaja sekä pilatesohjaaja ja -kouluttaja. Kalliolassa Minna opettaa afrotanssia ja pilatesta.