Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Opettajat / Outi Sirviö
Outi Sirviö

Outi Sirviö

Olen joogaopettaja ja yrittäjä Outi Sirviö. Suurin ihastukseni joogalajien kirjossa on astangajooga, mutta olen erittäin kiinnostunut myös restoratiivisesta joogasta sekä kehon ja mielen hyvinvoinnista ylipäätään.

Vastaan Kalliolan Tallinnan joogamatkojen joogatuntien opetuksesta sekä opetan loppukeväästä 2023 perjantaisin piristävää päiväjoogaa.

Harjoitus haastaa minua edelleen päivittäin ja avaan joogamattoni aina uteliaana. Jooga tasapainottaa niin kehoa kuin mieltä ja tuo valtavasti iloa. Jokainen joogaoppilas on minulle erityinen ja koen, että olen etuoikeutettu voidessani jakaa tätä harjoitusta muille.

Jooga ja joogafilosofia ovat minulle elämäntapa eli osa jokaista päivääni myös joogamaton ulkopuolella. Haluan huolehtia niin kehoni kuin mieleni hyvinvoinnista päivittäin. Harrastan lukemista, elokuvia ja italian sekä ranskan kielten opiskelua. Uusin harrastukseni on asuntosijoittaminen ja jokapäiväinen iloni on ragdoll-kissani Carelia. Myös kukat ja kauniit, vanhat rakennukset tuovat iloa päiviini.

Opettajan kurssit:

Joogaviikonloppu Tallinnassa huhtikuu