Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Löytyi 4 kurssia
/

Vauva-vanhempi -pilates

Paikka: Kalliola, Sirenius-sali / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 70,00€
Opettaja: Tiia Anttila (Opettaja esittely)

Oletko kotona pienen lapsen tai lasten kanssa? Haluaisitko huoltaa kehoasi, mutta harjoittelulle on vaikea löytää aikaa? Vauva-vanhempi -pilatekseen tervetulleita ovat niin vauvat kuin vanhemmatkin. Kurssilla tehdään lempeää, rauhallista ja kehoa sopivasti aktivoivaa pilatesharjoitusta lasten ehdoilla. Lapset ovat tervetulleita mukaan viltille köllöttelemään, leikkimään ja vaikka kokeilemaan vanhemman kanssa pilatesliikkeiden tekemistä. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden virkistävään pilatesharjoitukseen ilman, että tarvitsee miettiä lastenhoidon järjestämistä. 

Kurssilla edetään ryhmän mukaan ja taso on alkeet. Harjoituksia tehdään seisten, kontallaan, kyljellään, päinmakuulla ja selällään. Tunnille mukaan tarvitset halutessasi myös juomapullon, muut tarvittavat välineet löytyvät opistolta. Harjoituksen voit tehdä paljain varpain tai sukilla.

Tutustu opettajaan: Tiia Anttila - Kalliolan kansalaisopisto

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
Ti 10:30-11:30
/

Capoeira Angola lapsi-aikuinen kurssi 4-7-vuotiaille

Paikka: Kalliola, Sirenius-sali / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 60,00€
Opettaja: Eduardo Solorzano Tejeda

Etsitkö harrastusta, jossa voi yhdistää musiikin, tanssin, laulun ja teatterin taistelulajien potkuihin ja väistöihin? Rytmikkäässä Capoeirassa saat kaiken tämän - hyvän treenin sekä yhdessä musisointia. Lasten ja aikuisten yhteisellä kurssilla teette harjoituksia yhdessä. Kurssilla on iloinen monikulttuurinen ilmapiiri, jossa on helppo löytää oma tapa ilmaista positiivista asennetta ja iloa. Soitamme elävää musiikkia lyömäsoittimilla ja laulamme portugaliksi. Treeni vedetään suomeksi ja englanniksi, mutta opettajan on tarvittaessa mahdollista auttaa espanjaksi ja portugaliksi. Lasten ja aikuisten yhteinen harrastus sopii erinomaisesti kahden kulttuurin perheille. Mukaan urheiluvaatteet, lenkkarit ja vesipullo. 

Perhekurssi on kaiken ikäisille aikuisille yhdessä yli 4-vuotiaan lapsen kanssa. Ilmoita ensin lapsen nimi ja henkilötunnus kenttään ja lisää sen jälkeen omat tietosi. Kurssimaksuun sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. Jos haluat ottaa mukaan useamman lapsen, niin ota yhteyttä asiakaspalveluun 010 279 5080. 

Training session for children and adults. Capoeira is an Afro-Brazilian tradition that combines music, dance, martial arts, acrobatics, body expression, and philosophy. We learn together new ways of self-expression and boost our confidence through music and dance and the game of capoeira. The practice helps to discover our own way and free ourselves. We play music with percussions and sing in Portuguese. Class is held in Finnish/English, also possible to use Spanish & Portuguese. Wear comfortable clothes and sports shoes, and bring a waterbottle. Course is for adults of all ages and for children +4y Register the child's name and ID number first and add your own information after that. The price includes one adult and one child. If you wish to bring more children, please contact our customer service 010 279 5080.

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
Su 11:00-12:00
/

Capoeira Angola 7-11-vuotiaille

Paikka: Kalliola, Sirenius-sali / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 60,00€
Opettaja: Eduardo Solorzano Tejeda

Etsitkö harrastusta, jossa voi yhdistää musiikin, tanssin, laulun ja teatterin taistelulajien potkuihin ja väistöihin? Rytmikkäässä Capoeirassa saat kaiken tämän ja hyvän treenin. Löydä oma tapasi ilmaista positiivista asennetta, iloa ja vapauksia. Soitamme elävää musiikkia lyömäsoittimilla ja laulamme portugaliksi. Treeni vedetään suomeksi ja englanniksi, mutta opettajan on tarvittaessa mahdollista auttaa espanjaksi ja portugaliksi. Harrastus sopii erinomaisesti kahden kulttuurin perheille. Mukaan urheiluvaatteet, lenkkarit ja vesipullo. Tälle kurssille voi halutessaan ottaa mukaan myös aikuisen. 

Capoeira is an Afro-Brazilian tradition that combines music, dance, martial arts, acrobatics, body expression, and philosophy. We learn together new ways of self-expression and boost our confidence through music and dance and the game of capoeira. The practice helps to discover our own way and free ourselves. We play music with percussions and sing in Portuguese. Class is held in Finnish/English, also possible to use Spanish & Portuguese. Wear comfortable clothes and sports shoes, and bring a waterbottle. Course is for adults of all ages and for children +7y. Register the child's name and ID number first and add your own information after that. The price includes one adult and one child. If you wish to bring more children, please contact our customer service 010 279 5080.

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
Su 12:15-13:15
/

Vauvajumppa

Paikka: Kalliola, Sirenius-sali / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 69,00€
Opettaja: Annika Sarvela (Opettaja esittely)

Alle vuoden ikäisen (yli 3 kk) ja aikuisen yhteinen liikuntahetki. Tavoitteena on auttaa kehoasi palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä sekä tuoda iloa yhdessä liikkumiseen. Tunnilla keskitytään rennosti vanhemman hyvinvointiin ja kehon vahvistamiseen ja huoltamiseen samalla myös vauvan tarpeet huomioiden.

Mikäli lapsi viihtyy itsekseen tai vaikka nukkuu tunnin aikana, voi harjoituksen tehdä myös ilman lasta. Ilmoita ensin lapsen nimi ja henkilötunnus ja lisää sen jälkeen omat tietosi. Kurssimaksuun sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. Jos haluat ottaa mukaan useamman lapsen, niin ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Tutustu opettajaan: Annika Sarvela - Kalliolan kansalaisopisto

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
To 10:45-11:45