Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Opettajat / Kikka Repka

Kikka Repka

Olen liikunnan ja fysioterapian monitoimityöläinen Kikka Repka. Olen toiminut vuosia eri työyhteisöissä liikunnanohjaajana ja fysioterapeuttina ja työskennellyt sydänkuntoutujien parissa. Hallitsen laajalti eri kuntoilumuotojen ohjaukset ja niiden perusteet, koska olen toiminut myös alan kouluttajana.

Personal trainerin työssä kohtaan henkilöitä, jotka tarvitsevat tukea kehonsa löytämiseen, tietoa ja tukea lajeista, joilla kunnon ylläpito ja kohennus onnistuu parhaiten. Olen toiminut myös yrityksissä työhyvinvoinnin saralla monien eri yhteistyökumppanien kanssa useamman vuoden ajan. Kahden eri kuntokeskuksen/ jumppastudion toiminnanjohtajana, sekä yrittäjänä olen saanut kokea työyhteisön ilmapiirin tärkeänä ja asiakkaiden tyytyväisyyden olevan ensisijalla ryhmä- sekä yksilöliikunnassa.

Kalliolan opistolla opetan perusjumppaa verkossa. Olen suunnitellut tunnit suoritettaviksi niin, että jumpat onnistuvat kotitiloissa. Helpot suoritteet tukevat perusliikkumista ja syke pysyy koko ohjaustunnin ajan perustasolla eli ”pitää pystyä puhumaan puuskuttamatta” jumpatessa. Joka tunti käymme monipuolisesti läpi kaikki kehon tärkeimmät lihasryhmät ja joissain liikkeissä annan vaihtoehtoja keventämään suoritustasoa.

Opettajan kurssit:

Perusjumppa verkossa