Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Kalliolan koulutus- ja työllisyyspalvelut

Etusivu / Koulutus- ja työllisyyspalvelut

Kaipaatko uutta suuntaa tai tukea työelämään?

Tarvitsetko apua työnhakuun? Onko omaa osaamista ja vahvuuksia vaikea tunnistaa? Jumittaako excel? Saako CV:n teko sinut hikoilemaan tuskasta? Haluatko parantaa asemaasi työmarkkinoilla tai aloittaa opiskelun, mutta kaipaisit päivitystä työelämätaitoihin? Tervetuloa mukaan oppimaan Kalliolan koulutus- ja työllisyyspalveluihin!

Kalliolan koulutus- ja työllisyyspalvelut

Tarjoamme innostavan ja avoimen ympäristön, joka huomioi yksilölliset tarpeet ja elämäntilanteet, mahdollistaen oppimisen kaikille. Palveluihimme kuuluu työllistymisvalmiuksia ja perustaitoja tukevaa koulutusta erilaisille kohderyhmille. Lisäksi tuotamme työllisyysvalmennusta Uudenmaan alueella sekä yrittäjyyttä tukevia palveluja maahanmuuttajataustaisille.

Tarjoamme maksutta mm.

  • Uraohjausta
  • Digiolkkaritoimintaa – avoin oppimispaikka
  • Työelämäkursseja
  • Yrittäjyysvalmennusta maahanmuuttaneille

Kalliolan koulutus- ja työllisyyspalvelut

Haluatko Kalliolan kouluttamaan?

Suomessa on satoja tuhansia ihmisiä, joiden työelämä- ja digitaidot ovat jääneet jälkeen nykyajan vaatimuksista. Voimme räätälöidä teidän organisaationne tarpeisiin sopivia koulutuksia digi- ja työelämän perustaidoista.

Ota yhteyttä:
Sanni Leinonen, koulutuspäällikkö
sanni.leinonen@kalliola.fi p. 050 313 0855

Huhtikuussa järjestämme myös maksuttoman digityöpajan kotoutumisen parissa työskenteleville työntekijöille ja vapaaehtoisille. Ilmoittaudu mukaan!

Palvelumme toteutetaan hankkeina, joita rahoittavat:

Kalliola logo