Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Kielet / Ruotsi
Löytyi 2 kurssia
/

Helppoa työelämän ruotsia verkossa

Paikka: Verkko-opetus
Opettaja: Johanna Viherto

Tämä kurssi on opistojen välistä yhteistyötä! Ilmoittautuminen tapahtuu VAIN  alapuolella olevan linkin kautta: Helppoa työelämän ruotsia verkossa - Vaasan kansalaisopisto Alma / Vasa medborgarinstitut Alma (opistopalvelut.fi)

Kurssin järjestäjä: Vaasan kansalaisopisto Alma / Vsa medborgarinstitut 

Alla oleva kurssikuvaus on Vaasan kansalaisopisto Alman ja lisätietoa kurssista saat heiltä: 

Kurssi sopii henkilöille, jotka haluavat kerrata perusasioita ja päivittää ruotsin kielen taitojaan. Harjoittelemme kaikkia kielen osa-alueita. Kurssin teemat on suunniteltu työelämälähtöisesti sisältäen mm. sähköpostin kirjoittamista ja puhelinkeskustelut. Käymme läpi työelämän sanastoa ja harjoittelemme mm. työhaastattelua ruotsiksi. Opettajan jakama materiaali sisältyy kurssimaksuun. Opetuskieli ruotsi ja suomi.  Taitotaso 3-4.

Opetus Zoomissa. Tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen, kameran, mikrofonin ja nettiyhteyden. Tarkemmat ohjeet saat sähköpostilla vähän ennen kurssin alkua.

2023-2024
01.08.2023 - 31.07.2024
To 14:30-15:30
/

Ruotsin intensiivinen kertaus verkossa 3 op

Paikka: Verkko-opetus
Opettaja: Sari Isokangas

Tämä kurssi on opistojen välistä yhteistyötä! Ilmoittautuminen tapahtuu VAIN  alapuolella olevan linkin kautta: Ruotsin intensiivinen kertaus verkossa (opintopistekurssi) - Vaasan kansalaisopisto Alma / Vasa medborgarinstitut Alma (opistopalvelut.fi)

Alla oleva kurssikuvaus on Vaasan kansalaisopisto Alman ja lisätietoa kurssista saat heiltä: 

Tavoitteena toimiva peruskielitaito amk-ruotsin opintoihin

 Kurssi on vastaavanlainen kuin ammattikorkeakoulun ruotsin tukiopinnot,  ns. valmentava ruotsi  (3 op) ja se toteutetaan etäopetuksena verkossa. Kurssi  on tarkoitettu ammattikorkeakoulussa opiskeleville sekä ammattikorkeakouluopintoja tai muita korkeakouluopintoja suunnitteleville. Kurssille ovat tervetulleita myös ruotsia työssään tarvitsevat, jotka haluavat kerrata perusasioita ja kohentaa käyttökieltään.  Kurssiin sisältyy kontaktiopetustunnit Zoomisssa sekä itsenäistä työskentelyä erilaisten tehtävien muodossa. Kurssi auttaa suoriutumaan AMK-tutkintoon kuuluvasta pakollisesta ruotsin kielen opintojaksosta. 

Mikäli haluat hyödyntää kurssin osana ammattikorkeakouluopintojasi, varmista asia etukäteen kotikorkeakoulustasi.

2023-2024
01.08.2023 - 31.07.2024
To 16:30-15:30
Ti 16:30-18:00