Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Kielet / Muut kielet
Löytyi 1 kurssia
/

Korean alkeet – Tervetuloa korean kielen maailmaan! 환영합니다! etäkurssi

Paikka: Verkko-opetus
Kurssimaksu: 40,00€
Opettaja: Nayeong Kang

Korean kielen alkeet verkossa: Hangul-kirjoitusjärjestelmän hallitseminen alkaa täältä! Opit erottamaan ja ääntämään hangul-järjestelmän konsonantteja ja vokaaleja. Kurssilla opit tärkeimmät arkipäivän ilmaisut, numeroiden perusteet sekä opist tervehdys- ja pienet kaupankäyntitaidot. Hyödynnämme 'Sogang Korean 1A' -kirjaa. Kurssi tapahtuu Zoomin kautta.

Kurssilla opetellaan korean kielen aakkoset eli Hangul (한글) -kirjoitusjärjestelmä, tavujen rakentaminen ja ääntäminen.

Kurssin käytyäsi osaat lukea koreaa hahmottamalla Hangulin konsonantteja ja vokaaleja. Lisäksi osaat käyttää selviytymisen kannalta välttämättömiä peruskielen ilmaisuja, numeroiden alkeet, osaat tervehtiä, esitellä itsesi, ostaa tavaroita ja tilata ruokaa. Ymmärrät ja osaat muodostaa arkielämään liittyviä yksinkertaisia ja käytännönläheisiä lauseita.

Oppikirja: Sogang Korean A1 (vain tekstikirja)

Lisätiedot:

Oppitunnit pidetään reaaliaikaisesti verkossa Zoom-etäsovelluksen kautta. Opetusta ei tallenneta. Linkki kurssille lähetetään sähköpostitse 2-3 arkipäivää ennen kurssin alkua. Mikäli etäopetuksen linkki ei ole tullut ennen kurssin alkua, tarkista sähköpostin roskapostit. Etäopetukseen osallistumiseen tarvitaan:

riittävän nopea internet-yhteyspöytätietokone tai läppäri sekä laitteiden käyttötaito. Mobiililaitteillakin osallistuminen onnistuu.kuuloke-mikrofonin käyttä on suositeltavaa reaaliaikaisessa opetuksessa.

ILMOITTAUTUMINEN: 

Kurssi on osa opistojen välistä yhteistyötä ja tämän kurssin  järjestäjä on Nurmijärven opisto. Ilmoittautuminen tälle kurssille tapahtuu alla olevan linkin kautta suoraan Nurmijärven opistoon. 

Lisätiedot

Ilmoittautuminen: Korean alkeet - Tervetuloa korean kielen maailmaan! 환영합니다! etäkurssi - Nurmijärven Opisto (opistopalvelut.fi)

Syyslukukausi
04.09.2024 - 27.11.2024
Ke 17:30-19:00