Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Kielet / Liettua
Löytyi 1 kurssia
/

Liettuan alkeita – verkko-opetus

Paikka: Verkkokurssi
Kurssimaksu: 75,00€
Opettaja: Mikko Hakalin

Lähtötaso 0.0 tavoitetaso A1.1 

Haluatko oppia liettuan kieltä? Kiinnostaako Liettua matkakohteena tai auttaisiko kielen alkeiden osaaminen esimerkiksi työssäsi? Tällä verkkokurssilla opit kielen perusteita sekä tutustut maahan ja sen kulttuuriin. Opit puhumaan ja ymmärtämään puhuttua liettuaa erilaisissa helpoissa vuorovaikutustilanteissa kuten ravintolassa tai museossa. Opit myös lukemaan kirjoitettua kieltä niin että ymmärrät esimerkiksi opasteita tai esitteitä. Kurssin päätyttyä osaat puhekielen perusasiat sekä kieliopin alkeet niin että pystyt hyödyntämään kielitaitoa vaikkkapa matkustaessasi Liettuaan. Halutessasi pystyt  jatkamaan kielen opiskelua myös itsenäisesti.  Kurssilla painotetaan käytännön kielitaitoa ja  opettajalla on pitkä kokemus Liettuassa asumisesta ja työskentelystä.  Oppimateriaali sovitaan opettajan kanssa ensimmäisellä tapaamisella. 

Tämä kurssi toteutetaan verkko-opetuksena Zoomissa. Verkko-opetus on opettajajohtoista reaaliaikaista opetusta. Saat osallistumisohjeet ja linkin sähköpostiisi ennen kurssin alkua.

Tämä kurssi kuuluu kielikursseissa yleiskursseihin, joilla harjoitellaan kaikkia kielen osa-alueita: kuullun ja luetun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista. Usein käytetään oppikirjaa ja tehdään kotitehtäviä. Yleiskurssit etenevät tasolta toiselle ja pitkän tähtäimen periaatteella.

Syyslukukausi
15.09.2022 - 08.12.2022
To 18:00-19:30