Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Kielet / Latvia
Löytyi 2 kurssia
/

Johdanto Latvian kieleen ja kulttuuriin – verkkoluento

Paikka: Verkkokurssi
Kurssimaksu: 7,00€
Opettaja: Pauls Balodis

Tervetuloa nojatuolimatkalle Latviaan. Tiesitkö että latviassa ja suomessa on paljon yhteisiä sanoja ja että Riiasta löytyy Eremitaasinkin suunnitelleen arkkitehdin linna, jota kutsutaan myös Baltian Versaillesiksi. Tällä verkkoluennolla kuulet mielenkiintoisia faktoja ja tarinoita latvian kielestä ja kulttuurista. Luento voi innostaa sinut matkustamaan Latviaan, osallistumaan syyskuussa alkavalle latviankielen alkeiskurssille tai vain ilahduttaa elokuista keskiviikkoasi, yhtä kaikki ilmoittaudu mukaan! 

Syyslukukausi
24.08.2022 - 24.08.2022
Ke 17:30-19:00
/

Latvia, alkeet – verkko-opetus

Paikka: Verkkokurssi
Kurssimaksu: 75,00€
Opettaja: Pauls Balodis

Lähtötaso 0 tavoitetaso A1.1

Oletko käynyt Latviassa? Oletko vieraillut jugend-arkkitehtuuristaan tunnetussa 1201 perustetussa Latvian pääkaupunki Riiassa? Tule verkossa toteutettavalle kielikurssille opiskelemaan  latvian kielen perusteet. Kurssin päätyttyä osaat puhua perheestäsi. Opit matkustamiseen liittyvää sanastoa, pystyt tilaamaan ruokaa kahvilasta, tekemään ostoksia kaupassa tai vaikka torilta. Kurssilla kuulet paljon latvian historiasta ja kulttuurista. Kurssilla saavutetun kielitaidon myötä saat tulevista Latvian matkoistasi paljon enemmän irti.

Oppikirja: Auzina, I: Laipa. Latviešu valoda A1 sekä tehtävävihko Laipa. Latviešu valoda A1 Darba burtnīca

Kirjan ja tehtävävihkon tilaukset: https://www.janisroze.lv/en/gramatas/valodu-macibu-lidzekli/valodu-macibu-lidzekli-latviesu-valodz/kursi/laipa-latviesu-valoda-a1.html?___from_store=lv

https://www.janisroze.lv/en/gramatas/valodu-macibu-lidzekli/valodu-macibu-lidzekli-latviesu-valodz/kursi/laipa-latviesu-valoda-a1-darba-burtnica.html

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Rozentāls-seura ry:n kanssa: https://www.rozentals-seura.fi/

Tämä kurssi toteutetaan verkko-opetuksena  Zoomilla. Verkko-opetus on opettajajohtoista reaaliaikaista opetusta. Saat osallistumisohjeet ja linkin sähköpostiisi ennen kurssin alkua.

Tämä kurssi kuuluu kielikursseissa yleiskursseihin, joilla harjoitellaan kaikkia kielen osa-alueita: kuullun ja luetun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista. Usein käytetään oppikirjaa ja tehdään kotitehtäviä. Yleiskurssit etenevät tasolta toiselle ja pitkän tähtäimen periaatteella.

Syyslukukausi
14.09.2022 - 07.12.2022
Ke 17:30-19:00