Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Opettajat / Tristan Selin

Tristan Selin

Tristan Selin on Kauniaisissa asuva teatterintekijä ja laulaja. Tristan on toiminut teatterialalla monipuolisesti; hän on esiintynyt eri ammattiteattereissa etenkin musiikkiteatterin parissa, työskennellyt harrastajien ohjaajana ja opettajana sekä kirjoittanut näytelmiä.

Kalliolassa Tristan vetää useita teatteri- ja ilmaisukursseja hieman erilaisin painotuksin. Hän on opettanut paljon ilmaisutaitoa ja improvisaatiota alkeisryhmille, mutta toisaalta häntä innostaa kokonaisten esitysten ohjaaminen. Hän on myös tanssinut ja kiinnostunut näyttämöliikkeen moninaisista mahdollisuuksista.

Parhaillaan Tristan viimeistelee musiikkialan perustutkintoa Lahden konservatoriossa pääaineena laulu. Syksystä 2022 alkaen hän jatkaa lauluopintojaan Helsingissä Metropolia-ammattikorkeakoulun musiikkipedagogilinjalla. Tristan opettaa myös laulua yksityisesti.

”Esittävä taide on itselleni ehtymätön ilonaihe, voimavara ja elämän tärkein asia. Opettajana minun tehtäväni on lempeästi ja kannustavasti edesauttaa sitä, että yhä useammat ihmiset pääsisivät osallisiksi näistä ihmeellisistä asioista. Meissä kaikissa on potentiaalia paljon enemmän kuin yleensä käsitämme; eniten meitä rajoittavat omat ajatuksemme.”

Opettajan kurssit:

Näyttelijäntyön alkeisjatko

Teatteri-improvisaatio avoin taso