Ruokakulttuuri ja kotitalous
Terveelliset reseptit ja maut arabialaisessa keittiössä – وصفات صحية ونكهات صحية في المطبخ العربي
Paikka: Asukastalo Purpuri, Purpuripolku 6
Opettaja:
Hewida Ahmed
Kurssilta saat kattavan katsauksen arabialaisen keittiön monipuolisiin, ravinnerikkaisiin ja herkullisiin resepteihin. Opit valmistamaan terveellisiä, nopeita ja maukkaita annoksia, jotka tukevat hyvinvointiasi ja tuovat ruokapöytääsi ripauksen eksoottista makumaailmaa. Kurssin opetuskielet ovat arabia ja suomi.
هلاً بكم في دورة "وصفات صحية ونكهات صحية في المطبخ العربي"! تمنحك الدورة نظرة شاملة عن وصفات المطبخ العربي المتنوعة والغنية بالعناصر الغذائية واللذيذة. سوف تتعلم كيفية إعداد أطباق صحية وسريعة ولذيذة تدعم صحتك وتضفي لمسة من النكهات العربية على طاولة طعامك. تقام الدورة أيام الخميس 07-11-12-12 .2024 في Asukastalo Purpuri، في Purpuripolku 6, 00420 من الساعة 11:30 صباحًا حتى 2:00 ظهرًا. لغات التدريس للدورة هي العربية والفنلندية
16.01.2025 - 27.02.2025
To 11:30-14:00
Itä-Afrikan keittiö
Paikka: Kulttuuritila Merirasti, Jaluspolku 3
Opettaja:
Muno Abdi
Kurssilta saat kattavan katsauksen itä-Afrikan keittiön monipuolisiin, ravinnerikkaisiin ja herkullisiin resepteihin. Opit valmistamaan terveellisiä, nopeita ja maukkaita annoksia, jotka tukevat hyvinvointiasi ja tuovat ruokapöytääsi ripauksen eksoottista makumaailmaa. Kurssin opetuskielet ovat somali ja suomi.
14.01.2025 - 25.02.2025
Ti 13:00-15:00
Maukas fondue-ilta
Paikka: Verkkokurssi
Kurssimaksu: 18,00€
Opettaja:
Heli Heinänen
Tervetuloa kokkailun verkkokurssille! Verkkokurssilla laitat ruokaa ohjatusti omassa keittiössäsi. Kokkailua voit tehdä yhdessä perheen tai ystävän kanssa.
Kurssilla opetellaan valmistamaan juusto-, liha- ja suklaafonduet ja kaikki nämä onnistuvat myös ilman varsinaista fonduepataa. Tälle kurssille voi osallistua ystäväporukalla tai perheen kesken omasta keittiöstä, koska kurssi toteutetaan etäopetuksena. Opettaja neuvoo kurssin aikana kaikkien fondueiden valmistuksen ja voitte itse päättää valmistatteko ne kaikki vai vain osan niistä. Muutamaa päivää ennen kurssia ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin osallistumislinkki, ruokaohjeet ja lista tarvittavista raaka-aineista sekä välineistä.
31.01.2025 - 31.01.2025
Pe 17:00-20:45