Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Matkat ja retket
Löytyi 2 kurssia
/

Luontoyhteysretki Seurasaaressa

Paikka: Seurasaari
Kurssimaksu: 15,00€
Opettaja: Irene Hursti

Tervetuloa ohjatulle luontoyhteysretkelle. Syventämällä suhdettamme luontoon ymmärrämme luonnon ja ihmisen välistä ainutlaatuista vuorovaikutusta. Päivä sisältää mm. ohjatun kiitollisuuskävelyn, rentoutushetken, tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista ja erilaisia luontoyhteysharjoituksia. Harjoitukset edistävät hyvinvointia ja auttavat tunnistamaan omia voimavaroja. Rentoutushetkessä on mukana muutama hoitava soitin. Luonto tarjoaa eheyttävän ympäristön kokonaisvaltaiselle kokemukselle. Harjoitukset tehdään itsenäisesti, mutta ryhmän kesken voidaan jakaa ajatuksia ja kokemuksia. Retkipäivän myötä oppii näkemään myös tutun lähiluonnon uusin silmin. Pukeudu sään mukaisesti, hyviin jalkineisiin, ota mukaan makuualusta, vesipullo ja halutessasi muistiinpanovälineet omia oivalluksia ja ajatuksia varten. Kuljemme vaihtelevassa maastossa. Kokoontuminen Seurasaaren sillan alussa, jäätelökioskin tuntumassa klo 10.45.
 

Kevätlukukausi
29.05.2021 - 29.05.2021
La 11:00-14:00
/

Villiyrttiretki Viikkiin

Paikka: Viikki
Kurssimaksu: 20,00€
Opettaja: Tuomas Lilleberg

Tule mukaan Viikkiin tutustumaan tavallisimpiin villiyrtteihin ja -vihanneksiin. Niistä saat raikasta yrttiteetä ja ruoka-aineksia monenlaista käyttöä varten. Retkellä käsitellään sekä tunnistusta, viisaan keräilyn ABC:tÄ että kasvien sisältämiä ominaisuuksia. Kokoontuminen Viikin normaalikoulun edessä osoitteessa Kevätkatu 2.

Jos kurssin järjestäminen ei ole koronatilanteen vuoksi turvallista edes turvavälien avulla, kurssi järjestetään verkkokurssina.

Syysloma
30.05.2021 - 30.05.2021
Su 11:00-14:45