Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Ajankohtaista / Vuoden 2023 tuntiopettaja

Vuoden 2023 tuntiopettaja

Opiskelijat pääsivät marraskuussa äänestämään vuoden tuntiopettajaa. Vuoden tuntiopettaja valittiin nyt ensimmäistä, mutta ei varmasti viimeistä kertaa! Äänensä antoi huimat 125 opiskelijaa ja ääniä sai 47 tuntiopettajaa. Kiitämme kaikki äänestäjiä ensinnäkin siksi, että äänestitte, mutta myös siksi, että perustelitte ääniänne aivan mahdottoman hienosti!

Vuoden 2023 tuntiopettajaäänestyksen voitti italianopettaja Kaarina Jumisko-Puzone. Opiskelijat kirjoittivat opettajastaan mm. seuraavaa: ”Italian tunnit ovat hauskoja ja tehokkaita! Hän on kannustava ja rohkaiseva opettaja. Tunnin jälkeen on aina virkistynyt ja innostunut olo! Opetus on tehokasta, kannustavaa ja opiskelijalähtöistä. Tunnit ovat monimenetelmäisiä, laaja-alaista kieleen perehtymistä. ” 

Kaarina palkittiin joulukuun alussa kukin ja muistamisin (kuvassa Kaarina sekä opiston rehtori Laura Hartikainen). Palkintoglögeillä Kaarina kertoi rakastavansa työtään ja oppilaitaan. ”Opettaessa kyllä huomaa, että opiskelijat viihtyvät, mutta aina on mukavaa saada hyvää palautetta työstään”, toteaa Kaarina. Kaarina on aikoinaan tullut opistoon sijaiseksi, mutta viihtyi ja jäi. Myös monet Kaarinan opiskelijat ovat olleet hänen kursseillaan jo vuosia, mutta aina myös uudet kurssilaiset otetaan lämpimästi mukaan ryhmiin. Tänä keväänä Kaarinalla on Kalliolassa viisi italian kurssia, joihin voit tutustua täällä.

Kevätlukukaudella kansalaisopistossamme opettaa 120 tuntiopettajaa. Voit tutustua opiston opettajiin täällä.