Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Muu koulutus / Muu koulutus
Löytyi 3 kurssia
/

Digiboosteri – Osallistaminen ja vuorovaikutus verkko-opetuksessa 2

Paikka: Verkkokurssi
Opettaja: Kaukoniemi Juho-Kustaa

Digiboosteri-Osallistaminen ja vuorovaikutus verkko-opetuksessa -koulutuksessa syvennät digipedagogiikan osaamistasi ja opit:

aloittamaan ja lopettamaan opetustunnit verkossa (teknisesti ja pedagogisesti)huomioimaan opiskelijan näkökulman verkko-opetuksessajakamaan ohjeita opiskelijoille tekniikan käytöstämiten sosiaalisuus eroaa verkko-opetuksessa lähiopetuksestamahdollistamaan vuorovaikutusta ja ryhmäytymistä verkko-opetuksessaajoittamaan verkko-opetusta ja mitä eroja ajoituksella on verrattuna lähiopetukseen

Osallistaminen ja vuorovaikutus verkko-opetuksessa -koulutuksia on kaksi tasoa.

Digiboosteri-hanke on Opetushallituksen rahoittamaa henkilöstökoulutusta, joka on tarkoitettu kaikille kansalaisopisto-opettajille. Koulutukseen voivat osallistua niin verkkokoulutusta vierastavat vastustelijat, ensi askelia verkko-opetukseen ottavat kouluttajat sekä ne, jotka ovat jo todenneet verkkokurssien vetämisen itselleen sopivaksi, omaa ammatillista osaamista täydentäväksi taidoksi. Koulutuksen tavoitteena on, että pystyt itsenäisesti ja omatoimisesti tuottamaan laadukasta verkko-opetusta. Osaat valita omaan opetukseesi parhaiten sopivat alustat ja toimintatavat sekä rakentamaan itsesi näköistä ja osallistavaa verkkokoulutusta. 

Digiboosteri-hankkeen koulutuksiin kuuluvat myös: Digiboosteri-klinikat ja Digiboosterin aineryhmäkohtaiset työpajat.

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
Pe 13:00-15:15
/

Digiboosteri – Verkko-opettamisen klinikka

Paikka: Verkko-opetus
Opettaja: Kaukoniemi Juho-Kustaa

Digiboosterin klinikat ovat kaikille opettajille yhteisiä. 2 oppitunnin tapaamisella ratkotaan yhdessä käytännön digiopetuksessa esille nousseita ongelmia: 

jaetaan ideoita, tietoa ja tukea ja mietitään, miten haasteisiin vastataantutustutaan siihen, miten eri oppilaitoksissa toimitaankerrataan tarvittaessa sovellusten käyttöäpääset hiomaan oman verkko-opetuskurssin suunnitelmasi valmiiksi.

Digiboosteri-hankkeen koulutuksiin kuuluvat myös: Digiboosteri Perustaidot (Zoom tai Teams), Digiboosteri Vuorovaikutus ja osallistaminen -koulutukset (1 ja 2) sekä Digiboosterin aineryhmäkohtaiset työpajat.

Digiboosteri-hanke on Opetushallituksen rahoittamaa henkilöstökoulutusta, joka on tarkoitettu kaikille kansalaisopisto-opettajille. Koulutuksiin voivat osallistua niin verkkokoulutusta vierastavat vastustelijat, ensi askelia verkko-opetukseen ottavat kouluttajat sekä ne, jotka ovat jo todenneet verkkokurssien vetämisen itselleen sopivaksi, omaa ammatillista osaamista täydentäväksi taidoksi. Koulutuksiin tavoitteena on, että pystyt itsenäisesti ja omatoimisesti tuottamaan laadukasta verkko-opetusta. Osaat valita omaan opetukseesi parhaiten sopivat alustat ja toimintatavat sekä rakentamaan itsesi näköistä ja osallistavaa verkkokoulutusta. 

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
Pe 13:00-14:30
/

Digiboosteri – Digiopetuksen perusteet, Zoom

Paikka: Verkkokurssi
Opettaja: Tuominen Antti

Digiperustaidot-koulutuksessa opit: 

ymmärtämään erilaisia verkkotyökaluja- ja alustoja sekä niiden käyttötarkoituksiavalitsemaan sopivat verkkotyökalut opetukseesiluomaan tarvittavat tunnukset verkkotyökaluihinluomaan kurssin ja tarvittavia materiaaleja valitsemallesi opetusalustalle

Digiboosteri on Opetushallituksen rahoittamaa hankekoulutusta ja tarkoitettu kaikille kansalaisopisto-opettajille. Koulutukseen voi osallistua niin verkkokoulutusta vierastavat vastustelijat, ensi askelia verkko-opetukseen ottavat kouluttajat sekä ne, jotka ovat jo todenneet verkkokurssien vetämisen itselleen sopivaksi, omaa ammatillista osaamista täydentäväksi taidoksi. Koulutusten tavoitteena on, että pystyt itsenäisesti ja omatoimisesti tuottamaan laadukasta verkko-opetusta. Osaat valita omaan opetukseesi parhaiten sopivat alustat ja toimintatavat sekä rakentamaan itsesi näköistä ja osallistavaa verkkokoulutusta. 

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
Ti 13:00-15:15