Kotitalous
Kotitalous (3)
Macarons -verkkokurssi
Paikka: Verkko-opetus
Kurssimaksu: 22,00€
Opettaja:
Heli Heinänen
Tervetuloa kokkailun verkkokurssille. Verkkokurssilla laitat ruokaa ohjatusti omassa keittiössäsi. Kokkailua voit tehdä yhdessä perheen tai ystävän kanssa.
Opettelemme valmistamaan eri värisiä macaronseja muutamalla eri täytteellä. Tutustumme illan aikana macaronsien valmistuksen eri vaiheisiin ja nikseihin. Valmistamme macaronsit italialaisesta marengista. Väriä ja täytettä vaihtelemalla saat muunneltua macaronseja eri juhliin sopiviksi. Macaronsit ovat gluteenittomia ja täytevaihtoehdoista riippuen niistä tulee helposti myös laktoosittomia tai maidottomia.
Jokainen osallistuja hankkii raaka-aineet itse etukäteen.
Saat ennen kurssin alkua ostoslistan, reseptit ja liittymisohjeet sähköpostiisi.
Verkkokurssi opetetaan Zoomin kautta. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen internet-yhteydellä. Tarkemmat ohjeet Zoomin käytöstä saat ennen kurssin alkua sähköpostilla. Huolehdithan, että annat sähköpostiosoitteesi, kun ilmoittaudut.
01.08.2023 - 31.07.2024
Ti 17:30-20:30
Hedelmien ja vihannesten taidekaivertamisen peruskurssi
Paikka: Kalliola, luokka 2 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 30,00€
Opettaja:
Nittiya Kosa
Jos sinulla on notkeat sormet ja haluat tehdä käsilläsi uusia asioita ja yhdistää siihen jopa taiteellisen luomisen, tämä kurssi saattaa olla juuri sinulle. Taidekaivertaminen on ekologista taidetta, hedelmien ja juuresten muovaamista käsin niin, että niistä syntyy taiteellisia luomuksia. Opettaja on alansa 2023 hallitseva maailmanmestari.
Peruskurssilla opetetaan lähes kädestä pitäen perustaitoja: kaiverrusveitsen käyttöä ja miten sillä tehdään yksinkertaisia ja samalla näyttäviä luomuksia. Sinulta ei edellytetä muuta kuin reipasta mieltä ja halua oppia uutta. Opettaja tuo kurssille tarvittavat työvälineet ja raaka-aineet.
Kurssin jälkeen voit hämmästyttää ystäviäsi taidoillasi. Luomuksiasi voit käyttää koristeina pöydillä tai marinoituina lautasilla.
Kurssikuvaus englanniksi. Instruction also in English.
If you want to do new things with your hands and combine it with artistic creation, this course might be just for you. Art engraving is ecological art, shaping fruits and root vegetables by hand to create artistic creations. The teacher is the reigning world champion 2023. In this course you will learn basic skills: the use of an engraving knife and how to make simple and at the same time showy creations with it. All that is required of you is a desire to learn new things. The teacher brings the tools and raw materials to the course. After the course, you can amaze your friends with your skills. Your creations can be used as decorations on tables or on plates.
01.08.2023 - 31.07.2024
La 12:00-15:15
Hedelmien ja vihannesten taidekaivertamisen jatkokurssi
Paikka: Kalliola, luokka 9 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 30,00€
Opettaja:
Nittiya Kosa
Taidekaivertamisen jatkokurssi on tarkoitettu peruskurssin suorittaneille, jotka haluavat oppia yhä näyttävämpiä ekologisen taiteen luomuksia. Jatkokurssin käyneenä pystyt hämmästyttämään ystäviäsi yhä taidokkaammilla luomuksilla. Porkkanoista teet taidokkaita käpyjä. Omenoista, lantuista ja muista juureksista opit tekemään erilaisia kukkia - jopa sellaisia, jotka ovat luonnolta unohtuneet. Opettaja on alansa 2023 hallitseva maailmanmestari.
Voit käyttää luomuksiasi koristeina pöydillä tai marinoituina lautasilla, tai antaa ystävillesi lahjoiksi.
Kurssikuvaus englanniksi. Instruction also in English.
If you have completed the basic course and want to learn even more spectacular creations of ecological art, this course is for you. Having taken this follow-up course, you will be able to amaze your friends with more and more elaborate creations. From carrots you will make elaborate cones. From apples, swedes and other root vegetables, you will learn how to make flowers - even those that have been forgotten by nature. You can use your creations as decorations on tables or on plates, or give to your friends as gifts.
01.08.2023 - 31.07.2024
La 12:00-15:15