Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Ajankohtaista / Hyvää mieltä ja yhdessä oloa joulutorilla!

Hyvää mieltä ja yhdessä oloa joulutorilla!

Tervetuloa 23.11. järjestettävälle joulutorille Setlementtitalon aulaan! Joulutorilla voit ostaa käsitöitä joululahjoiksi tai omaksi iloksi, tavata ihmisiä, juoda glögiä, seurata kurssien esityksiä ja piipahtaa pop up-makramee-pajassa solmeilemassa pienen koristeen vaikka kuuseen tai joulupakettia koristamaan.

Idea joulutoriin saatiin viime vuonna kädentaitojen kurssilaisilta,  jotka toivoivat mahdollisuutta myydä itse tehtyjä tuotteita. Joulutorilla Setlementtitalon ala-aula on varattu myyntipöydille klo 17.00-20.00. Maksuttoman myyntipöydän voit varata itsellesi täältä. Pöytävarauksen voi tehdä kuka vain – ainoa ehto on, että myytävät tuotteet ovat itse tehtyjä!

Tänä vuonna joulutori levittäytyy myös Sirenius-saliin, missä nähdään tanssi- ja kuoroesityksiä klo 17-18. Ryhmät esittävät syksyn kurssien aikana harjoiteltuja tanssikoreografioita ja lauluteoksia.
Merkitse tilaisuus kalenteriin ja torilla tavataan!

Joulutoripäivänä 23.11. julkistetaan myös kevään kurssitarjonta. Joulutorilla sinun on mahdollista saada myös kurssineuvontaa opiston työntekijöiltä. Ilmoittautuminen kursseille alkaa 28.11. kello 10.00.