Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Ohjeita opiskelijalle / Ohjeistukset koronatilanteeseen

Syksy päästään aloittamaan lähiopetuksena

Syksyn kurssit käynnistyvät tällä hetkellä lähiopetuksessa pienryhmissä. Mikäli koronatilanne pahenee jälleen ja viranomaiset kehottavat meitä siirtymään etäopetukseen, suurimmassa osassa kursseja on tähän mahdollisuus ja valmius. Jos kurssi siirtyy etäopetukseen viranomaisohjeiden seurauksena, emme tee maksupalautuksia kuin poikkeustapauksissa.

Jos kurssi siirtyy etäopetukseen, saat lisätietoja kurssin opettajalta ennen kurssin alkua. Mikäli kurssilaisella ei ole laitteiden ja osaamisen puutteen vuoksi mahdollisuutta osallistua etäopetukseen, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme opisto@kalliola.fi tai 010 279 5080.

Kurssien osallistujamaksimit on laskettu koronarajoitusten mukaan eli ilmoittaudu jonoon, jos kurssi on täynnä. Jos rajoitukset hellittävät, voimme ottaa enemmän osallistujia kursseille. Tarjoamme silloin vapautuneita paikkoja ensimmäiseksi jonottajille.

Korona-ohjeita koronan jatkuessa

Pyydämme noudattamaan hyvää käsihygieniaa ja ottamaan muut huomioon jättämällä tulematta oireisena tai sairaana paikalle.

Tuokaa itsellenne sopivat suojavälineet mukananne tunneille.

Suosittelemme tuomaan omat liikuntavälineet mukananne. Mikäli haluatte käyttää opiston liikuntavälineitä (joogamatot, -tiilet yms.) on ne mahdollista puhdistaa omatoimisesti tarjoamallamme desinfiointiaineella ennen tunnin alkua ja sen jälkeen. Liikuntasuoritusten aikana maskia ei tarvitse käyttää.

Olemme tehostaneet siivoustamme. Tämän lisäksi luokista löytyy desinfiointiainetta ja paperia, mikäli haluat itse desinfioida paikkasi ennen opetuksen alkua. Käsidesipisteitä on ympäri setlementtitaloa.

Pyrimme tekemään luokkatilajaon siten, että turvavälin pitäminen olisi mahdollista. Kurssien maksimiosallistujamäärää on siksi pienennetty.

Lähiopetuksena toteutettavaksi suunnitellut kurssit pidetään lähtökohtaisesti lähiopetuksena. Etäopetukseen siirrytään näiden kurssien osalta, mikäli viranomaismääräykset näin edellyttävät. Mikäli opettaja ja kurssilaiset keskenään näin sopivat, voidaan lähiopetukseksi suunniteltu kurssi muuttaa kokonaan tai osittain etäopetukseksi tai sisällyttää kurssiin etäosallistumismahdollisuus.

Seuraamme reaaliaikaisesti koronatilannetta ja noudatamme viranomaismääräyksiä kaikessa toiminnassamme.

Verkkokurssit

Toteutamme jatkossakin paljon opetusta verkon kautta. Näin voit jatkaa harrastamista tai aloittaa uuden opiskelun, jos mieluummin opiskelet kotoa käsin.

Tutustu verkkokursseihin.