Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Ohjeita opiskelijalle / Ohjeistukset koronatilanteeseen

Lähiopetus keskeytetty toistaiseksi koronaviruksen vuoksi

Kalliolan kansalaisopiston kurssien lähiopetus on keskeytetty toistaiseksi koronarajoitusten takia. Jos kurssi siirtyy etäopetukseen, saat lisätietoja kurssin opettajalta ennen kurssin alkua.

Jos et pysty osallistumaan etäopetukseen, olethan yhteydessä asiakasneuvontaamme osoitteessa opisto@kalliola.fi tai 010 279 5080.

Opettajat lähettävät tarkempaa infoa kurssikohtaisesti.

Johtoryhmän linjauksia noudattaen, keskeytämme myös lähiasiakaspalvelun toistaiseksi. Siihen asti pyydämme ensisijaisesti lähestymään sähköpostitse.

Korona-ohjeita

Olemme tehostaneet siivoustamme siten, että päiväkäytössä olevat luokkatilat siivotaan kahdesti päivässä, muut tilat tehostetusti kertaalleen. Tämän lisäksi luokista löytyy desinfiointiainetta ja paperia, mikäli haluatte itse desinfioida paikkanne ennen opetuksen alkua. Käsidesipisteitä on asennettu ympäri setlementtitaloa.

Pyydämme noudattamaan hyvää käsihygieniaa ja ottamaan muut huomioon jättämällä tulematta oireisena tai sairaana paikalle.

Suosittelemme ensisijaisesti tuomaan itsellenne sopivat suojavälineet mukanaan tunneille, mikäli niin haluatte. Kalliolassa on saatavilla rajallinen määrä kasvomaskeja asiakkaille.

Suosittelemme tuomaan omat liikuntavälineet mukaan. Mikäli haluatte käyttää opiston liikuntavälineitä (joogamatot, -tiilet yms.) on ne mahdollista puhdistaa omatoimisesti tarjoamallamme desinfiointiaineella ennen tunnin alkua ja sen jälkeen.

Lopulliset luokkatilajaot tehdään vasta ilmoittautumisen päätyttyä ilmoittautumismäärien mukaan. Pyrimme tekemään luokkatilajaon siten, että turvavälin pitäminen olisi mahdollista. Pyrimme myös pitämään ryhmät riittävän pieninä. Osassa kursseja on tästä syystä pienennetty maksimiosallistujamäärää.

Lähiopetuksena toteutettavaksi suunnitellut kurssit pidetään lähtökohtaisesti lähiopetuksena. Etäopetukseen siirrytään näiden kurssien osalta, mikäli viranomaismääräykset näin edellyttävät. Mikäli opettaja ja kurssilaiset keskenään näin sopivat, voidaan lähiopetukseksi suunniteltu kurssi muuttaa kokonaan tai osittain etäopetukseksi tai sisällyttää kurssiin etäosallistumismahdollisuus.

Seuraamme reaaliaikaisesti koronatilannetta ja noudatamme viranomaismääräyksiä kaikessa toiminnassamme.

Verkkokurssit

Toteutamme jatkossakin paljon opetusta verkon kautta Zoom-alustalla. Näin voit jatkaa harrastamista, jos mieluummin opiskelet kotoa käsin.

Tutustu verkkokursseihin.