Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Yksinlaulu, rytmi- ja kansanmusiikki maanantaina 17.00-17.30

Yksinlaulu, rytmi- ja kansanmusiikki maanantaina 17.00-17.30

Tule kehittämään lauluääntäsi yksilöohjauksessa. Tunnin aluksi teet hengitys- ja ääniharjoitteita juuri sinulle sopivalla tavalla. Loppuosa tunnista työstetään valittua laulua ja hyödynnetään ääniharjoitteissa oivallettuja asioita. Opit käyttämään koko kehoasi laulaessa ja lopputuloksena on terve ja ilmaisuvoimainen ääni. Opetuksen pohjana käytetään Balance in Phonation™ -äänenharjoitusohjelmaa. Sopii sekä vasta-alkajille että pidemmälle ehtineille. Mikäli tämä kurssi on täynnä, kysy asiakaspalvelusta vapaita paikkoja 45 min laulutunneilla Lauttasaaressa. 

Oppilaiden kommentteja kurssista: 

”Laulunopettajana Sonja on tähän mennessä saattanut minut ihmisestä jota pyydetään olemaan hiljaa, ihmiseksi jota pyydetään laulamaan. Opettajana Sonja on kärsivällinen ja kannustava. Hän ei tyydy oppilaan hetkelliseen tyytyväisyyteen vaan kannustaa aina vielä eteenpäin. Sonjan tunneilla on hyvä olla.”

 ”Sonja on pirteä, todella kärsivällinen ja kannustava. Tunneilla on ihanaa huomata kun asiat tuntuvat kerta kerralta helpommilta ja kehityksen huomaa ahkerasti harjoittelemalla.” 

”Sonjan oppilaana on turvallinen ja avoin olo. Sonjan rauhallinen ja ammattitaitoinen opetus ei tunnu opetukselta vaan enemmänkin tilalta jossa hän saa asiat niin tekniset kuin luovatkin jotenkin tarttumaan minuun. Itse huomaan oivalluksia hänen ohjauksellaan, saa sekä oppia että onnistumisen ja nautinnon tunteita.”

Huom! Kurssi ei kokoonnu kuukauden ensimmäisenä maanantaina

Paikka: Olaus Petrin kirkko, seurakuntasali / Minervankatu 6, 00100 Helsinki
Kurssimaksu: 238,00€

Opettaja: Sonja Korkman (Opettaja esittely)

Syyslukukausi
12.09.2022 - 12.12.2022
Ma 17:00-17:30

Ilmoittaudu