Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Tsekki 2 – verkko-opetus 1,5op

Tsekki 2 – verkko-opetus 1,5op

Haluatko aktivoida tšekin kielen taitojasi suomenkielisen opettajan johdolla, mutta asut väärällä paikkakunnalla tai väärässä maassa? Ei hätää, Teamsissä se onnistuu! Tällä tehokkaalla, mutta yksilölliset tarpeesi huomioivalla kurssilla opit viestimään arjestasi ja kiinnostuksen kohteistasi suullisesti ja kirjallisesti. Kurssin käytyäsi osaat kertoa ja keskustella työstäsi, harrastuksistasi ja arkielämästäsi eri aikamuodoissa sekä ehtomuodossa ja ymmärrät näitä aihepiirejä käsitteleviä helppoja tekstejä. Lisäksi osaat pitää lyhyitä suullisia esityksiä itseäsi kiinnostavista aiheista. Kurssi soveltuu noin 2 vuotta kieltä opiskelleille sekä edistyneille kertaajille. 

Oppikirja: Helena Lehečková: Tšekkiä suomalaisille 2, opettajan oma materiaali

Tämä kurssi toteutetaan verkko-opetuksena. Verkko-opetus on opettajajohtoista reaaliaikaista opetusta. Saat osallistumisohjeet ja linkin sähköpostiisi ennen kurssin alkua.

Tämä kurssi kuuluu kielikursseissa yleiskursseihin, joilla harjoitellaan kaikkia kielen osa-alueita: kuullun ja luetun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista. Usein käytetään oppikirjaa ja tehdään kotitehtäviä. Yleiskurssit etenevät tasolta toiselle ja pitkän tähtäimen periaatteella.

Tämä kurssi on opintopisteytetty ja tältä kurssilta on niin halutessaan mahdollista saada virallinen suoritusmerkintä Oma Opintopolku-palveluun. Virallisen suoritusmerkinnän saamisesta kerrotaan tarkemmin kurssin ensimmäisellä kerralla.

Paikka: Verkkokurssi /
Kurssimaksu: 85,00€

Opettaja: Sirpa Seppälä

Kevätlukukausi
25.01.2023 - 19.04.2023
Ke 17:15-18:45

Ilmoittaudu