Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Taidetta taiteesta – Kalliolan museotaiteilijat

Taidetta taiteesta – Kalliolan museotaiteilijat

Tällä kurssilla inspiroidutaan taiteesta. Ryhmä kokoontuu neljänä sunnuntaina Helsingin taidemuseoissa näyttelyihin tutustuen. Näyttelyä kiertäessä on mahdollista luonnostella, kirjoittaa ylös havaintoja. Ryhmän ohjaaja antaa näyttelyyn pieniä tehtäviä. Näyttelyyn tutustumisen jälkeen siirrytään Setlementtitalolle.

Näyttelykokemuksesta keskustellaan yhteisesti ryhmäläisten kesken ja näyttelykokemuksesta inspiroituneena

toteutetaan tai taiteellisia tuotoksia mm. piirtämisen, kirjoittamisen ja maalaamisen keinoin. Tyyli toteuttamiseen on vapaa opistotalolta löytyvien materiaalien puitteissa. 

 Kurssi sopii hyvin kulttuurin kuluttajalle, jota kiehtoo viedä museokäynnit astetta pidemmälle. Kurssille osallistuaksesi sinun ei tarvitse osata piirtää tai maalata eikä sinun tarvitse hankkia välineitä. Kiinnostus taiteeseen riittää. 

Saat tarkan näyttelyohjelman sekä lisätietoa kurssista sähköpostitse ennen kurssin alkua.
Museoiden pääsymaksut tai siirtymiset kaupungilla EIVÄT sisälly kurssihintaan. 

Kurssin ohjaajana toimii kuvataiteilija-pedagogi Emilia Linnavuori, jolle tärkeää opettamisessa on lempeys, sallivuus, kohtaaminen ja läsnäolo. Hän haluaa tarjota laadukasta kurssitarjontaa, joka palvelee osallistujien tarpeita. Linnavuorta kiinnostaa taiteen ja hyvinvoinnin välinen yhteys, sekä taiteellinen prosessi lopputuloksen sijaan.

Paikka: Kalliola, luokka 8 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 130,00€

Opettaja: Emilia Linnavuori (Opettaja esittely)

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
Su 11:00-17:00

Ilmoittaudu