Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Suomi A1 alkeiskurssi, Finnish A1 Beginners course venäjänkielisille – verkko-opetus

Suomi A1 alkeiskurssi, Finnish A1 Beginners course venäjänkielisille – verkko-opetus

lähtötaso 0 tavoitetaso A1.1. 

kurssikuvaus venäjän kielellä: 

Начальный курс финского языка для русскоговорящих

Приглашаем Вас на дистанционный курс изучения финского языка с русскоязычным преподавателем в народном училище Kalliola. На занятиях мы будем говорить, слушать, читать и писать по-фински с необходимыми объяснениями на русском языке; работать в парах или в небольших группах. По окончании  курса Вы сможете рассказать о себе и о своей семье, объясниться в простейших бытовых ситуациях. Занятия помогут Вам снять языковой барьер и начать использовать язык в реальной жизни. Для участия в курсе необходимо знание латинского алфавита.

Онлайн-занятия будут проходить в режиме реального времени под руководством преподавателя с использованием программы Zoom. Перед началом курса Вы получите письмо на электронную почту с инструкциями и приглашением на занятия.

Добро пожаловать!

Aloita suomen kielen opiskelu Kalliolan kansalaisopistossa! Tämä kurssi on tarkoitettu venäjää puhuville opiskelijoille ja opetuksen tukikielenä käytetään venäjää. Kurssilla puhut, kirjoitat, luet ja kuuntelet suomea yhdessä opettajan ja ryhmän kanssa. Kurssin jälkeen osaat esittäytyä, kertoa itsestä, perheestä ja arkipäivästä. Opettaja auttaa sinua, että uskallat käyttää kieltä myös luokan ulkopuolella. Kurssilla sinun täytyy osata latinalaiset kirjaimet.

Oppikirja: Gehring – Heinzmann: Suomen mestari 1, uudistettu laitos (v. 2020) kpl 1–5.

Kielioppi: Minulla on -lause (omistuslause), verbityypit 1–5 ja niiden taipuminen (minä laulan, sinä laulat, hän laulaa…)

Aihepiirit: Tutustuminen ja tervehdykset, maat, kansalaisuudet ja kielet, sää ja vuodenajat, perhe, tavallinen arkipäivä

Tämä kurssi on verkko-opetusta ja oppimisalusta on Zoom. Verkko-opetus on opettajajohtoista reaaliaikaista opetusta. Saat osallistumisohjeet ja linkin sähköpostiisi ennen kurssin alkua. 

Paikka: Verkkokurssi /
Kurssimaksu: 120,00€

Opettaja: Dmitry Guzenko, HuK

Syyslukukausi
13.09.2022 - 13.12.2022
Ti 15:30-17:00
Pe 15:30-17:00

Ilmoittaudu