Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Restoratiivinen jooga workshop verkossa

Restoratiivinen jooga workshop verkossa

Kaipaatko pysähtymistä ja rauhoittumista arjen haasteista? Tule aloittamaan viikonloppu rentouttavalla ja palauttavalla aamujoogalla kotoa käsin.

Restoratiivisessa joogaworkshopissa opit tuettuja restoratiivisia jooga-asentoja, jotka johdattelevat kehoa ja mieltä hiljentymään. Opit hyödyntämään apuvälineitä tukemassa lepoasentoja, joissa voit viipyillä rentoutuen, hermostoa rauhoittaen ja voimavaroja palauttaen. Opettajan huolellisessa ja lempeässä ohjauksessa voita antaa kehon hellittää jännityksistä ja kehittää läsnäolon taitoa hengitystä kuunnellen. 

Workshop sopii sinulle, jolla on vaikeuksia rentoutua, koet kuormitusta tai haluat ehkäistä voimavarojen ehtymistä sekä pitää huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tarvitset kurssilla joogamaton lisäksi kotoa löytyviä apuvälineitä, tuolin, joogavyön tai nauhan, joogatiilet tai kirjoja sekä vilttejä, tyynyjä tai bolsterin.

Workshop toteutetaan suoratoistona, joka tarkoittaa reaaliaikaista harjoitusta verkossa. Tunnista ei jää tallenteita. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen internet-yhteydellä. Opettaja lähettää sähköpostitse ohjeet ja linkin pari päivää ennen kurssin alkua. Huolehdithan, että annat sähköpostiosoitteen ilmoittautuessa.

Paikka: Verkkokurssi /
Kurssimaksu: 15,00€

Opettaja: Helena Mörsky (Opettaja esittely)

Syyslukukausi
01.10.2022 - 01.10.2022
La 10:00-12:00

Ilmoittaudu