Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Restoratiivinen jooga – rentouttava ja palauttava lepohetki B verkossa

Restoratiivinen jooga – rentouttava ja palauttava lepohetki B verkossa

Kaipaatko pysähtymistä ja rauhoittumista arjen haasteista? Tuntuuko, että käyt ylikierroksilla, rentoutuminen ja nukahtaminen on vaikeaa? Tule vaalimaan omaa hyvinvointia tuetuissa rentoutumisasennoissa leväten, voimavaroja palauttaen ja mieltä tyynnyttäen.

Verkkokurssilla opit tuettuja restoratiivisia jooga-asentoja, jotka johdattelevat kehoa ja mieltä hiljentymään. Opit hyödyntämään apuvälineitä tukemassa lepoasentoja, joissa voit viipyä pitkään rentoutuen, hermostoa rauhoittaen ja voimavaroja palauttaen. Opettajan huolellisessa ja lempeässä ohjauksessa voit antaa kehon hellittää jännityksistä ja kehittää läsnäolon taitoa hengitystä kuunnellen. Kurssi sopii sinulle, jolla on vaikeuksia rentoutua, koet kuormitusta tai haluat ehkäistä voimavarojen ehtymistä ja pitää huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tarvitset kurssilla joogamaton lisäksi kotoa löytyviä apuvälineitä, tuolia, joogavyötä tai nauhaa, joogatiiliä tai kirjoja sekä vilttiä, tyynyjä tai bolsteri.

Verkkokurssi toteutetaan suoratoistona, joka tarkoittaa reaaliaikaista harjoitusta verkossa. Tunnista ei jää tallenteita. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen internet-yhteydellä. Opettaja lähettää sähköpostitse ohjeet ja linkin pari päivää ennen kurssin alkua. Huolehdithan, että annat sähköpostiosoitteesi, kun ilmoittaudut.

Tutustu opettajaan: Helena Mörsky – Kalliolan kansalaisopisto

Paikka: Verkkokurssi /
Kurssimaksu: 35,00€

Opettaja: Helena Mörsky (Opettaja esittely)

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
Ke 17:00-18:15

Ilmoittaudu