Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Ranskan jatkokurssi

Ranskan jatkokurssi

lähtötaso A1, tavoitetaso A1-A2.1

Hei, sinä, joka olet jo hankkinut toimivan alkeiskielitaidon! Tule oppimaan lisää ranskaa! Ranskan jatkokurssi painottuu kommunikointiin erilaisissa sosiaalisissa kohtaamisissa ja palvelutilanteissa. Perussanasto karttuu mukavasti mm. matkailua ajatellen. Ääntäminen sujuvoituu ja saat lisää varmuutta. Kurssin alussa pääset kertaamaan rakenteita, kuten passé composé. 

Kurssin käytyäsi osaat kuvailla asioita, ilmaista mielipiteitä ja kertoa tapahtumista. Sinulla on jo mukavasti peruskielitaidon aineksia kasassa. Se antaa hyvät eväät selviytyä ranskan kielellä, kun matkustelet tai tapaat ihmisiä. Osaat myös nauttia osaamisestasi!

Kurssin suoritettuaan opiskelija osaa – monia keskeisimpiä rakenteita ja perussanastoa – ääntää ranskaa kohtuullisen hyvin – ilmaista itseään erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa – ottaa osaa tavanomaisista aiheista käytäviin keskusteluihin

Oppimateriaali: C’est parfait ! 2 (Otava).

Tämä kurssi kuuluu kielikursseissa yleiskursseihin, joilla harjoitellaan kaikkia kielen osa-alueita: kuullun ja luetun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista. Usein käytetään oppikirjaa ja tehdään kotitehtäviä. Yleiskurssit etenevät tasolta toiselle ja pitkän tähtäimen periaatteella.

Paikka: Kalliola, luokka 2 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 93,00€

Opettaja: Minna Prunnila

Syyslukukausi
13.09.2022 - 13.12.2022
Ti 19:15-20:45

Ilmoittaudu