Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Ranskan alkeet 1,5op

Ranskan alkeet 1,5op

Lähtötaso 0.00 tavoitetaso A.1.1

Oletko kiinnostunut ranskan kielestä? Yli 200 miljoonaa ihmistä viidessä maanosassa puhuu ranskaa. Liity joukkoon, alkeista se alkaa! Kurssilla opit perustason rakenteita ja keskeisintä sanastoa. Pääpaino on ääntämissä ja puhumisessa. Saat paljon harjoitusta ja vähitellen otat haltuusi ranskan ääntämissääntöjä. Rohkaistut puhumaan ranskaa aluksi kaikkein yksinkertaisimmissa kommunikointitilanteissa. Oppikirja ja innostava opettaja johdattavat sinut aurinkoiseen Nizzaan ja paikallisen kulttuurin äärelle.

Kurssin päätyttyä osaat lausua tuttuja sanoja ja lauseita. Osaat myös jo hieman soveltaa ääntämissääntöjä. Osaat tervehtiä, kysellä kuulumisia ja kertoa hieman itsestäsi. Selviydyt yksinkertaisista palvelutilanteista. Parasta on, että osaat iloita taidoistasi ja haluat oppia lisää!

Oppimateriaali: C’est parfait ! 1 (Otava).  

Tämä kurssi kuuluu kielikursseissa yleiskursseihin, joilla harjoitellaan kaikkia kielen osa-alueita: kuullun ja luetun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista. Usein käytetään oppikirjaa ja tehdään kotitehtäviä. Yleiskurssit etenevät tasolta toiselle ja pitkän tähtäimen periaatteella.

Tämä kurssi on opintopisteytetty ja tältä kurssilta on niin halutessaan mahdollista saada virallinen suoritusmerkintä Oma Opintopolku-palveluun. Virallisen suoritusmerkinnän saamisesta kerrotaan tarkemmin kurssin ensimmäisellä kerralla.

Paikka: Kalliola, luokka 8 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 93,00€

Opettaja: Minna Prunnila

Syyslukukausi
13.09.2022 - 13.12.2022
Ti 17:30-19:00

Ilmoittaudu