Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Portugali V – hybridiopetus

Portugali V – hybridiopetus

Tavoitetaso A2.2-B1.1 

Oletko opiskellut portugalia jo pitkään, mutta kaipaat kertausta ja etenkin suullisen taidon harjoitusta? Tällä syventävän tason kertauskurssilla aktivoimme ja ylläpidämme suullista kielitaitoa ja kertaamme samalla perusteellisesti kieliopin perusrakenteita. Samalla tietenkin rikastutat sanavarastoasi ja yleistietojasi portugalinkielisestä maailmasta. Sekä oppikirja että opetus keskittyvät portugalinportugaliin.

Kurssin suoritettuasi osaat: 

  • viestiä portugaliksi entistä sujuvammin erilaisissa kulttuuri- ja ympäristöaiheita koskevissa keskusteluissa
  • ilmaista taiteisiin ja luontoon liittyviä näkemyksiäsi portugaliksi entistä monipuolisemmin ja idiomaattisemmin
  • eritellä indikatiivin pluskvamperfektin, konjunktiivin imperfektin ja pluskvamperfektin käyttöyhteyksiä ja käyttää niitä omissa suullisissa ja kirjallisissa tuotoksissasi

Oppikirja: Melo e Abreu & Siimes: Descobertas 2, kpl 8–9

Aihepiirit: taide ja kulttuuri, luonto ja ympäristö

Rakenteet: kertautuvia rakenteita mm. indikatiivin yhdistetty pluskvamperfekti ja indikatiivin yksinkertainen pluskvamperfekti sekä konjunktiivin imperfekti ja konjunktiivin pluskvamperfekti

Kurssi toteutetaan samanaikaisena lähi- ja etäopetuksena eli hybridiopetuksena. Voit valita tilanteen mukaan, osallistutko lähiopetuksessa vai etäopetuksessa. Etäosallistuminen tapahtuu Zoom-videoviestintäpalvelun välityksellä. Kurssilla on myös käytössä Peda.net-oppimisalusta, mistä löytyy läksyjen lisäksi runsaasti lisämateriaalia ja linkkivinkkejä. Saat tarvittavat ohjeet opettajalta ennen opetuksen alkua.

Mikäli terveysviranomaiset kieltävät lähiopetuksen, tämä kurssi jatkuu etäopetuksena.

Tämä kurssi kuuluu kielikursseissa yleiskursseihin, joilla harjoitellaan kaikkia kielen osa-alueita: kuullun ja luetun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista. Usein käytetään oppikirjaa ja tehdään kotitehtäviä. Yleiskurssit etenevät tasolta toiselle ja pitkän tähtäimen periaatteella.

Paikka: Kalliola, luokka 4 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 93,00€

Opettaja: Eriikka Reko

Syyslukukausi
12.09.2022 - 05.12.2022
Ma 17:00-18:30

Ilmoittaudu