Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Muotokuvia maalaten ja piirtäen

Muotokuvia maalaten ja piirtäen

Kiinnostaako ihminen taideteoksen kohteena? Tällä viiden kerran kurssilla syvennyt ihmisen piirtämiseen ja maalaamiseen.  Opettelet mm. kasvonpiirteiden piirtämistä, asentojen hahmottamista, ihonvärin sekoittamista, sekä omakuvaa tai tulosteen pohjalta toteutettua muotokuvaa maalaten. 

Kurssi soveltuu mainiosti niille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta piirtämisestä tai jotka haluavat ottaa tilan ja ajan piirtämisharjoitteluun. Kurssilla käytetään erilaisia piirtimiä. Muotokuvamaalauksessa voit käyttää akryylimaaleja tai akvarellia. Maalauksia varten tarvitset omat välineet, harjoituksissa voit käyttää myös opiston välineitä. Opettaja auttaa tarvittaessa hankinnoissa. 

Tällä kurssilla tekemisiä ei arvoteta, vaan pääasiana on jokaisen oman luovuuden ja kädenjäljen löytäminen, sekä omien taitojen kehittyminen.

Kurssin ohjaajana toimii kuvataiteilija-pedagogi Emilia Linnavuori, jolle tärkeää opettamisessa on lempeys, sallivuus, kohtaaminen ja läsnäolo. Hän haluaa tarjota laadukasta kurssitarjontaa, joka palvelee osallistujien tarpeita. Linnavuorta kiinnostaa taiteen ja hyvinvoinnin välinen yhteys, sekä taiteellinen prosessi lopputuloksen sijaan. 

 

Paikka: Kalliola, luokka 8 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 80,00€

Opettaja: Emilia Linnavuori (Opettaja esittely)

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
To 17:15-19:15

Ilmoittaudu