Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Miniretriitti kaikenlaisille puutarhaperheille elokuussa

Miniretriitti kaikenlaisille puutarhaperheille elokuussa

Kutsuuko teitä muutaman päivän hengähdystauko kaupungin melskeestä? Kaipaatteko yhteisöpuutarhaanne viljelyvinkkejä? Ehkä sinulla ja ystävilläsi on toiveissa tutustua muihin viherpeukaloihin. Ehkä perheessäsi on yksi jäsen. Keistä kaikista juuri teidän perheenne koostuukaan, olette tervetulleita sukeltamaan hyötypuutarhan saloihin, joista sielläkin yksi tärkeimmistä on monimuotoisuus.. 

Leirillä kuulette kaupunkiviljelyn mahdollisuuksista ja pääsette laittamaan kädet multaan loppukesän antoisimman satokauden aikaan. Päiviin sisältyy myös kivaa puuhaa kasvien jatkojalostuksen parissa aina keittiö- ja hyvinvointituotteista kasvien koristekäyttöön. Emme suinkaan unohda rentoutua kasvien äärelle puutarhaunelmista jutellen ja moniaistimatkaillen. Tarvitsette mukaanne vain omat hanskat sekä makoisat eväät päivän siestahetkeä varten. 

Leiripaikkana toimii Dodo ry:n kaupunkiviljelmä Kääntöpöytä, vanhoille veturitalleille rakennettu monipuolinen ja innovatiivinen urbaani keidas. Ohjaajanne Kaisa Viitamäki on lempeä luomupuutarhuri, joka kunnioittaa kaikkea elävää tekemättä eroa ihmisen ja muun luonnon välille. Instruction also in English when needed. 

Kurssihinta sisältää yhden henkilön, eli jokainen perheenjäsen ilmoittautuu erikseen.

Paikka: Dodon Kääntöpöytä / Veturitallinkuja, 00520 Helsinki
Kurssimaksu: 67,00€

Opettaja: Kaisa Viitamäki

Syyslukukausi
02.08.2022 - 05.08.2022
Pe 10:15-14:00
Ti 10:15-14:00
Ke 10:15-14:00
To 10:15-14:00

Ilmoittaudu