Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Kuvataiteen tekniikkatyöpaja: Pouring

Kuvataiteen tekniikkatyöpaja: Pouring

Kuvataiteen tekniikkatyöpajassa pääset kokeilemaan pouring-tekniikkaa jolla saat aikaan näyttäviä teoksia joissa sattumalla on iso osuus. Pouring eli valuttaminen perustuu maalin ohentamiseen. Kuva muodostuu löysää maalia kuljettaen, valuttaen, raaputtaen tai vaikkapa puhaltaen. Käydään läpi muutamia pouring-tekniikoita kokeillen. Lopuksi valitset itsellesi mieluisen tekniikan jolla teet taulun tai muun esineen. Valmiit työt jäävät opistolle kuivumaan ja ne noudetaan kotiin myöhemmin.

 Tuo mukanasi oman maalauspohja,  mieluiten kiilakehys mutta myös pohjustettu puu tai pahvipohja käy. Jos haluat kokeilla tekniikkaa johonkin kolmiulotteiseen esineeseen niin sekin onnistuu. esimerkiksi kivien pouraaminen voisi olla hauska idea. Lisäksi sinun kannattaa ottaa mukaan esiliina tai muut maalaamiseen sopivat vaatteet   Mukaan kannattaa ottaa omaa silmää miellyttävä akryylimaali tai parikin. Muut materiaalit ja välineet sisältyy kurssin hintaan ja saat opistolta. Kurssimaksu sisältää 12€ materiaalimaksun. 

Kurssille voi tulla ilman minkäänlaista osaamista, mutta se sopii hyvin myös kuvataidetta harrastaville. Kurssilla voit toteuttaa sinulle sopivan taulun tai vaan iloita kokeiluista ja luovuudesta! 

Paikka: Kalliola, luokka 8 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki

Opettaja: Josefiina Viitamäki

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
Pe 17:00-20:00

Ilmoittaudu