Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Kuolema-työpaja

Kuolema-työpaja

Haluaisitko löytää enemmän voimavaroja tähän hetkeen ja aukaista uusia elämänovia? Haluaisitko selkeyttää sitä asiaa elämässäsi, mille haluat omistautua?

Kuoleman pohtiminen voi auttaa jäsentämään omaa elämää. Kuoleman tutkiminen tuo selkeyttä siihen mikä itselle on tässä elämässä tärkeää ja rakasta. 

Kuoleman työstäminen auttaa löytämään elämästä kiitollisuuden kohteita. Kuolemasta puhuminen pienentää siihen liittyviä pelkoja. Kuoleman pohtiminen voi auttaa jäsentämään omaa elämää

Tämä on työpaja on kaikille, jotka haluavat tutkia oman kuolevaisuuden herättämiä tunteita ja ajatuksia. Työpajassa luodaan yhdessä luottamuksellinen ilmapiiri, missä on tilaa erilaiselle ilmaisulle.  Työpajassa teet pehmeitä kehollisia liikkeitä,  aukaiset aihetta kirjoittamalla. Jaat ajatuksia pareittain, jos se  tuntuu sinusta hyvältä. Sallit kuoleman tulla näkyväksi, vesivärien kautta. Maalaamisella ei pyritä mihinkään päämäärään tai tiettyyn muotoon, vaan sallimme värien sekoittua paperilla ja tuomme hyväksyvän läsnäolon siihen hetkeen.

Työpaja liittyy oman kuoleman kohtaamiseen – kuinka sanoa elämälle kyllä?

Paikka: Kalliola, Sturenkatu 11 /
Kurssimaksu: 70,00€

Opettaja: Taina Koskimäki

Syyslukukausi
25.10.2022 - 08.11.2022
Ti 17:00-20:15

Ilmoittaudu