Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Korvakoruja mistä vaan!

Korvakoruja mistä vaan!

Tehdään korvakoruja kaikesta siitä mikä kertyy nurkkiin. Pussillinen silmiä? Mikä loistava pohja korvakoruille! Tai mitä jos virkkaat kaikista pienimmät isoäidin neliöt korviin roikkumaan? Ne ihanat karkkipaperit voi laminoida koruiksi ja se uskomattoman hieno kirjontalanka, jolla voi tehdä mitä tahansa – paitsi kirjoa, koruiksi vaan. Helmet, vanhat korut, se glitterin jämä, kasa hiuksia, ihan kaikesta voi tehdä korvakoruja. Ota matkaasi nurkkiin kerääntyneet aarteet ja jatkokehitystä vaille jääneet kierrätysideat, tehdään kaikesta korvakoruja.

Työpajassa on tarjolla monenlaista materiaalia koruihin (koukkuja koruille saat kurssilta) ja myös toisten kanssa materiaalien vaihtelu on sallittu. Anni-Helenan kurssilla innostut kokeilemaan ja keksimään rohkeasti uutta. Kurssi sopii kaikille askartelusta kiinnostuneille aina vasta-alkajista haasteita rakastaville. 

Tämä kurssi on naapuruuskurssi ja siksi hinta on edullisempi kuin normaalisti. Kalliola haluaa edistää eri alueiden asukkaiden hyvinvointia ja tuoda ihmisiä lähemmäksi toisiaan. Meille naapuruus on keskinäistä hyväksyntää ja konkreettista läheisyyttä. Naapuruus on Kalliolan vastaus kaupungistuvaa elämään.

Paikka: Kalliola, luokka 8 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 10,00€

Opettaja: Anni-Helena Leppälä

Syyslukukausi
09.12.2022 - 09.12.2022
Pe 17:00-19:30

Ilmoittaudu