Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Kirjoita iloa päivääsi

Kirjoita iloa päivääsi

Tule viettämään päivä sanataiteen äärellä. Ohjaajan opastamana kuuntelet tarinoita ja kirjoitat pieniä kirjoitusharjoituksia. 

 

Tällä kurssilla sanataidetta käytetään menetelmänä levähtämiseen, itsen äärelle pysähtymiseen ja oman luovuuden herättelyyn. Voit osallistua, vaikkei sinulla olisikaan kokemusta kirjoittamisesta. Tekstit toimivat välineinä kirjoittajalle itselleen, niitä ei tarvitse jakaa muille. Päivän aikana työskennellään paljon hiljaa itsekseen, mutta myös keskustellaan kirjoittamisen kokemuksista omia rajoja kunnioittaen. 

 

Kurssille tarvitaan omat kirjoitusvälineet, halutessasi ota mukaan itsellesi mieleinen vihko ja kynä, niin saat kirjoituskokemuksestasi henkilökohtaisemman.

Huom.! Tämä kurssi on naapuruuskurssi ja siksi hinta on edullisempi kuin normaalisti. Kalliola haluaa edistää eri alueiden asukkaiden hyvinvointia ja tuoda ihmisiä lähemmäksi toisiaan. Meille naapuruus on keskinäistä hyväksyntää ja konkreettista läheisyyttä. Naapuruus on Kalliolan vastaus kaupungistuvaan elämään.

 

 

Paikka: Kalliola, luokka 5 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 10,00€

Opettaja: Katja Villanen-Juvakka

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
La 12:00-15:30

Ilmoittaudu