Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Kinesiologian workshop osa A: Parantavaa liikettä

Kinesiologian workshop osa A: Parantavaa liikettä

Tämä on kaksiosaisen workshopin ensimmäinen osa (A), jonka teema on ”Parantavaa liikettä”. Sen aikana opit, mitä tarkoittavat kinesiologiset tasapainotusmenetelmät ja miten keho-mieli-yhteyttä voidaan hyödyntää stressin poistossa. Kurssilla osallistujat pääsevät kokeilemaan holististen menetelmien vaikutuksia itsessään ryhmätasapainotuksina ja saavat käsityksen siitä, miten eri tavoin ihminen voidaan tasapainottaa. Workshopien jälkeen jokainen osaa helpoilla itsehoitomenetelmillä tasapainottaa itseään ja tätä kautta pienentää stressin fysiologisia haittavaikutuksia. Keho itsessään pyrkii jatkuvasti sisäiseen tasapainoon eli homeostaasiin. Näiden kahden workshopin aikana tuemme tätä prosessia eri tavoin. Workshopit pitävät sisällään kevyttä liikettä, joten valitse yllesi vaatteet, joissa on mukava liikkua. Myös vesipullo on hyvä ottaa mukaan. Workshopin aikana ei jaeta materiaalia, sillä pääpaino on kokemisessa. Halutessasi voit ottaa muistiinpanovälineet mukaan.

Ensimmäisen osan (A) teema on ”Parantavaa liikettä” ja toisen osan (B) teema on ”Tasapainoa aistien kautta”. Workshopit ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten halutessasi voit osallistua vain toiseen osioista. Kokonaisuus on kuitenkin suunniteltu siten, että oivallukset tasapainotuksen vaikutuksista avautuvat parhaiten kahden workshopin avulla. Myös kokemus tasapainotuksista on syvempi kahden workshopin jälkeen, sillä olet malttanut pysähtyä itsesi äärelle kahden päivänä ajaksi.

Tämä kurssi on naapuruuskurssi ja siksi hinta on edullisempi kuin normaalisti. Kalliola haluaa edistää eri alueiden asukkaiden hyvinvointia ja tuoda ihmisiä lähemmäksi toisiaan. Meille naapuruus on keskinäistä hyväksyntää ja konkreettista läheisyyttä. Naapuruus on Kalliolan vastaus kaupungistuvaa elämään.

Paikka: LiikeStudio / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 10,00€

Opettaja: Sirpa Tarvonen

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
La 12:00-13:30
La 13:45-15:15

Ilmoittaudu