Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Kehollinen piirtäminen työpaja B

Kehollinen piirtäminen työpaja B

Tervetuloa  meditatiiviselle taidekurssille jossa annat itsellesi aikaa ja tilaa pysähtyä itsesi äärelle luovia menetelmiä käyttäen.. Täällä rauhoitut ja päästät oman ilmaisusi irti.  Uteliaisuus omaa kädenjälkeä kohtaan riittää!

Työpajassa toteutat ison teoksen ohjeistetusti  oman kehon liikeratoja käyttäen. Teoksen tekoprosessi on meditatiivinen, rauhoittava ja intuitiivinen, eikä kurssille osallistuessa tarvitse “osata”. Kurssilla liikutaan kevyesti ja omaa olotilaa tunnustellen ennen teosten aloittamista. Sinulla ei tarvitse olla liikunnallista taustaa osallistuaksesi kurssille. Teos aloitetaan ohjeistetusti, jonka jälkeen sitä saa jatkaa omaan tahtiin lopputunnin ajan. Kurssin lopussa keräännytään katsomaan ja kirjoittamaan syntyneistä teoksista.

Mukaan tarvitset vaatteet, joissa on mukava liikkua ja joissa ei haittaa mahdolliset maalitahrat. Muut välineet tulevat opistotalolta.

Työpajaa ohjaa kuvataiteilija-pedagogi Emilia Linnavuori, jonka ohjaustyyli on keskusteleva, lempeä ja vuorovaikutuksellinen. Linnavuorta kiinnostaa taiteen ja hyvinvoinnin välinen yhteys, sekä taiteellinen prosessi lopputuloksen sijaan. 

Paikka: LiikeStudio / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 40,00€

Opettaja: Emilia Linnavuori (Opettaja esittely)

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
La 12:00-16:00

Ilmoittaudu