Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Italialainen iltapäivä

Italialainen iltapäivä

Tällä leppoisasti etenevällä kurssilla tavoitteena on, että opiskelijan valmius käyttää kieltä vahvistuu. Siksi teemme paljon keskusteluharjoituksia ja kertaamme ja syvennämme aiemmin opittuja kielioppiasioita. Teemme myös kuunteluharjoituksia sekä tutustumme Italian kulttuuriin. Kirjaa käymme läpi soveltuvin osin. Tämä monipuolisesti aktivoiva kurssi sopii kaikille kieltä pitkään harrastaneille, jotka haluavat laajentaa sanavarastoaan ja kerrata keskeistä kielioppia. 

Kieliopista kertaamme konjunktiivia, ehtolauseita, passiivia, per + infinitiivi -rakennetta, imperfektin ja perfektin eroja sekä pluskvamperfektiä.

Aihepiirit: patrimonio artistico e naturalistico, bioedilizia, stili di vita e consumi, città e sviluppo sostenibile, cinema e lettura.

Oppikirja: De Savorgnani – Cordera Alberti: Chiaro! B1, kpl 7–8. Kustantaja: Alma Edizioni

Tämä kurssi kuuluu kielikursseissa yleiskursseihin, joilla harjoitellaan kaikkia kielen osa-alueita: kuullun ja luetun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista. Usein käytetään oppikirjaa ja tehdään kotitehtäviä. Yleiskurssit etenevät tasolta toiselle ja pitkän tähtäimen periaatteella.

Paikka: Kalliola, luokka 2 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 96,00€

Opettaja: Kaarina Jumisko-Puzone (Opettaja esittely)

Kevätlukukausi
19.01.2023 - 20.04.2023
To 17:00-18:30

Ilmoittaudu