Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Italia IV

Italia IV

taitotaso: A2.1

Tämän monipuolisesti aktivoivan kurssin tavoitteena on oppia kertomaan suunnitelmista ja menneistä tapahtumista sekä kyetä ilmaisemaan itseään tavallisissa viestintätilanteissa. Runsaasti keskustelu- ja kuunteluharjoituksia sekä italialaiseen kulttuuriin tutustumista sisältävä kurssi sopii noin 3 vuotta opistossa opiskelleille.

Kurssin käytyään opiskelija osaa kertoa ruuanlaitosta, resepteistä, illallisen järjestämisestä ja retkien suunnittelusta. Hän osaa kuvailla nähtävyyksiä, elämäntapoja ja ruokatottumuksia sekä kertoa meneillään olevista toimista.

Kieliopista opiskelija osaa painottomien akkusatiivipronominien käytön passato prossimon yhteydessä, relatiivipronominit che ja cui sekä konditionaalin, kestopreesensin ja prepositioita.

Oppikirja: Imperato – Kuusela – Meurman: Bella Vista 2, kpl 1–3.

Tämä kurssi kuuluu kielikursseissa yleiskursseihin, joilla harjoitellaan kaikkia kielen osa-alueita: kuullun ja luetun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista. Usein käytetään oppikirjaa ja tehdään kotitehtäviä. Yleiskurssit etenevät tasolta toiselle ja pitkän tähtäimen periaatteella.

Paikka: Kalliola, luokka 2 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 93,00€

Opettaja: Kaarina Jumisko-Puzone (Opettaja esittely)

Syyslukukausi
13.09.2022 - 13.12.2022
Ti 17:00-18:30

Ilmoittaudu