Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Improa ja ilmaisua, alkeet

Improa ja ilmaisua, alkeet

Tervetuloa tutustumaan improvisaation ja ilmaisutaidon ihmeelliseen maailmaan! Kurssilla on kaksi opettajaa, jotka opettavat vuoroviikoin.

Tutustumme impron peruselementteihin, kuten hyväksymiseen, kuunteluun, vuorovaikutukseen, heittäytymiseen ja iloiseen mokailuun sekä turhasta kontrollista irtipäästämiseen. Harjoittelemme myös sanatonta, kehollista ilmaisua sekä teemme lyhyitä kohtausharjoituksia.

Alkeiskurssilla ei edellytetä aiempaa kokemusta improvisaatiosta tai muusta esiintymisestä, vaan opetus lähtee liikkeelle aivan alusta. Tule rohkeasti mukaan!

Venla Sandgren on teatteri-ilmaisun ohjaaja, kehomuusikko, kuoronjohtaja ja steppitanssija, joka ajattelee improvisaatiosta seuraavasti: ”Koska elämässä voi kontrolloida vain hyvin harvoja asioita, ja yllätykset ovat vääjäämättömiä, miksei siis opettelisi rakastamaan keskeneräisyyttä ja sitä tunnetta, kun ei vielä tiedä, mitä tapahtuu?” -Venla
Tristan Selin on monipuolinen teatterintekijä ja draamaopettaja sekä musiikin opiskelija, joka kannustaa kaikkia luottamaan itseensä. ”Usein estämme itseämme tekemästä sitä, mitä pohjimmiltamme osaamme.” -Tristan

Paikka: Metropolia Arabia / Hämeentie 135 D, 00560 Helsinki
Kurssimaksu: 114,00€

Opettaja: Venla Sandgren ja Tristan Selin (opettajat opettavat vuoroviikoin)

Syyslukukausi
14.09.2022 - 07.12.2022
Ke 17:00-18:30

Ilmoittaudu