Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Espanja V

Espanja V

 Taso B1

Sopii noin neljä vuotta espanjaa kansalaisopistossa opiskelleille tai muuten vastaavat taidot saavuttaneille. Omaat jo peruskielitaidon, mutta haluat oppia lisää. Tule natiiviopettajan kurssille syventämään kielitaitoasi. Syksyllä tehdään suullisia ja kirjallisia harjoituksia ja opit erityisesti arjen, perhe-elämän ja asumisen sanastoa.

Oppikirja: Kaasinen – Laine – Leman – Saló i Nevado: ¡Fantastico! 2, kpl 10–12 ja ¡Fantástico! 3 alkuosaa. 

Aihepiirit: arjen, perhe-elämän ja asumisen tilanteita, ruokaostosten tekeminen, henkilöiden ja esineiden kuvailu, päivärutiinit, autoa vuokraamassa, matkailu, selviytyminen poliisiasemalla, terveyskeskuksessa asioiminen ja voinnista kertominen.

Rakenteet: kertaus säännöllinen ja epäsäännöllinen perfekti, adjektiivin vertailumuodot ja demonstratiivipronominit, refleksiiviverbejä, säännöllinen ja epäsäännöllinen futuuri ja gerundi.

Tämä kurssi kuuluu kielikursseissa yleiskursseihin, joilla harjoitellaan kaikkia kielen osa-alueita: kuullun ja luetun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista. Usein käytetään oppikirjaa ja tehdään kotitehtäviä. Yleiskurssit etenevät tasolta toiselle ja pitkän tähtäimen periaatteella.

Paikka: Kalliola, luokka 2 / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 93,00€

Opettaja: Jorge Alvarez

Kevätlukukausi
25.01.2023 - 19.04.2023
Ke 17:00-18:30

Ilmoittaudu