Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Digiboosteri – Verkko-opettamisen klinikka

Digiboosteri – Verkko-opettamisen klinikka

Digiboosterin klinikat ovat kaikille opettajille yhteisiä. 2 oppitunnin tapaamisella ratkotaan yhdessä käytännön digiopetuksessa esille nousseita ongelmia: 

  • jaetaan ideoita, tietoa ja tukea ja mietitään, miten haasteisiin vastataan
  • tutustutaan siihen, miten eri oppilaitoksissa toimitaan
  • kerrataan tarvittaessa sovellusten käyttöä
  • pääset hiomaan oman verkko-opetuskurssin suunnitelmasi valmiiksi.

Digiboosteri-hankkeen koulutuksiin kuuluvat myös: Digiboosteri Perustaidot (Zoom tai Teams), Digiboosteri Vuorovaikutus ja osallistaminen -koulutukset (1 ja 2) sekä Digiboosterin aineryhmäkohtaiset työpajat.

Digiboosteri-hanke on Opetushallituksen rahoittamaa henkilöstökoulutusta, joka on tarkoitettu kaikille kansalaisopisto-opettajille. Koulutuksiin voivat osallistua niin verkkokoulutusta vierastavat vastustelijat, ensi askelia verkko-opetukseen ottavat kouluttajat sekä ne, jotka ovat jo todenneet verkkokurssien vetämisen itselleen sopivaksi, omaa ammatillista osaamista täydentäväksi taidoksi. Koulutuksiin tavoitteena on, että pystyt itsenäisesti ja omatoimisesti tuottamaan laadukasta verkko-opetusta. Osaat valita omaan opetukseesi parhaiten sopivat alustat ja toimintatavat sekä rakentamaan itsesi näköistä ja osallistavaa verkkokoulutusta. 

Paikka: Verkko-opetus /

Opettaja: Kaukoniemi Juho-Kustaa

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
Pe 13:00-14:30

Ilmoittaudu