Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Digiboosteri: Opi keskeiset asiat tekijänoikeuksista!

Digiboosteri: Opi keskeiset asiat tekijänoikeuksista!

Mitä sinun opettajana on hyvä tietää tekijänoikeuksista? Mitä ja miten paljon saan kopioida materiaaleja opetusta varten? Voinko kopioida minkä tahansa kuvan verkosta omaan materiaaliini? Digimateriaalit, etäopetus, verkkokurssit – muuttuuko tilanne tekijänoikeuksien osalta?

Koulutuksessa saat ajantasaisen paketin tekijänoikeuksista ja oppilaitosten tekijänoikeusluvista. Koulutuksen pitää Kopioston lakiasiainjohtaja Kirsi Salmela. Hän on toiminut tekijänoikeuskouluttajana lähes 20 vuoden ajan ja häneltä ilmestyy tänä syksynä Tekijänoikeuskäsikirja opettajille.

Tervetuloa mukaan!

Digiboosteri-hanke on Opetushallituksen rahoittamaa henkilöstökoulutusta, joka on tarkoitettu kaikille kansalaisopisto-opettajille. Koulutukseen voivat osallistua niin verkkokoulutusta vierastavat vastustelijat, ensi askelia verkko-opetukseen ottavat kouluttajat sekä ne, jotka ovat jo todenneet verkkokurssien vetämisen itselleen sopivaksi, omaa ammatillista osaamista täydentäväksi taidoksi. Koulutuksen tavoitteena on, että pystyt itsenäisesti ja omatoimisesti tuottamaan laadukasta verkko-opetusta. Osaat valita omaan opetukseesi parhaiten sopivat alustat ja toimintatavat sekä rakentamaan itsesi näköistä ja osallistavaa verkkokoulutusta. 

Paikka: Verkkokurssi /

Opettaja: Kirsi Salmela

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
To 14:00-15:30

Ilmoittaudu