Kalliolan kansalaisopisto – laadukasta opetusta jo vuodesta 1920

Etusivu / Kurssit / Brain Gym® -Aivojumppaa

Brain Gym® -Aivojumppaa

Tule herättelemään luovuuttasi ja uudenoppimiskykyäsi Aivojumpan® hauskojen ja helppojen kehon liikkeiden avulla. Kurssilla opittavien liikeharjoitteiden myötä lukeminen, kirjoittaminen, matemaattiset taidot, ajatteleminen, muistaminen, keskittymiskyky, luovuus ja itsetuntemus vahvistuvat. Myös kehon koordinaatiokyky ja tasapaino vahvistuvat, aistit terävöityvät ja saat apua stressin aiheuttamiin oireisiin. Muutokset perustuvat aivojen kykyyn oppia uusia asioita ja hyödyntää oppimaansa uudella tavalla. Tämä luo uusia hermoratayhteyksiä ja vahvistaa olemassa olevia hermoratoja. Menetelmän on kehittänyt neurofysiologi ja biologi Carla Hannahford. Jatkokehityksestä on huolehtinut soveltavan aivotutkimuksen pioneeri, filosofian tohtori Paul E. Dennison vaimonsa Gail E. Dennisonin kanssa.

Kurssilla opit tekemään Aivojumppa® -liikkeitä, jotka ovat hyviä itsehoitomenetelmiä erilaisiin arjen kuormittaviin tilanteisiin. Ne toimivat erinomaisesti myös taukojumppana staattisen työn lomassa. Osaat ylläpitää niillä omaa vireystasoasi, keskittymiskykyä ja mielen hallintaa.

Kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan ja uuden oppimisesta. Voit olla koululainen, opiskelija, työssä käyvä tai eläkkeellä oleva ihminen, joka on kiinnostunut oppimisen esteiden poistamisesta ja kokonaisvaltaisen oppimisen kehittämisestä itsessään. Sopiva lähtötaso on se taso, joka sinulla on juuri nyt. Ota mukaan vesipullo ja halutessasi muistiinpanovälineet sekä sellaiset vaatteet, joissa on helppo liikkua.

Paikka: Kalliola, takkahuone (kokoustila) / Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Kurssimaksu: 34,00€

Opettaja: Sirpa Tarvonen

2022-2023
01.08.2022 - 31.07.2023
Ke 17:00-18:00

Ilmoittaudu